Magyarország egyik legjobb kapusedzője a Csepel DSE-ben

Újabb fantasztikus sikert könyvelhetünk el, hiszen az ország egyik legjobb kapusedzőjével sikerült megállapodást kötnünk! Bakos István személyében olyan edzőt köszönthetünk a Csepel DSE-ben, aki kiemelkedő játékos pályafutását követően kapusedzőként is maradandót alkotott. Ha csak a közelmúltig tekintünk vissza,  meg kell említenünk, hogy olyan kapusokkal foglalkozott, mint Pálinger Katalin, vagy Katrine Lunde. Mindkettejüket a világ legjobbjai között kell említenünk. Azokkal az egyesületekkel, ahol kapusedzőként dolgozott, szintén nagyszerű eredményeket ért el. Csak néhányat emeltünk ki az igen tekintélyes listából.

Dunaújváros Kohász Női Kézilabdacsapatával Magyar Bajnok, Magyar Kupagyőztes, EHF Kupagyőztes, BEK győztes, Szuperkupa győztes.

A Győri Audi ETO Női Kézilabdacsapatával Magyar Bajnok, Magyar Kupagyőztes, BL döntős.

A Dunaújvárosi Kohász Férfi Kézilabdacsapatával Magyar Bajnok.

A fenti listából egyértelműen kiderül, hogy kapusaink igen jó kezekbe kerülnek.

Bakos István és Vörös Viktor személyében két kitűnő szakember irányítása mellett, kiscsoportos foglakozások keretében folytatjuk a kapusok képzését. Úgy gondoljuk, ezek után már csak sportolóink hozzáállásán múlik, hogy mennyit sajátítanak el az edzőik által átadott tudásból. Reméljük pár év múlva kapusedzőink eredmény listájába bekerül egy-két csepeli név is!

A 2014.december 12-től érvényes, módosított kapusedzés időpontokat honlapunkon (https://csepeldse.hu/edzesek) megtekinthetik.

Elnézést kérünk a sok kapusedzés időpont módosítás miatt, de mindenképpen szerettük volna erősíteni a kapusképzést, ehhez pedig elengedhetetlen volt a változtatás! Reméljük megérte!

Köszönjük megértésüket.

Budapest, 2014. december 8.

Üdvözlettel:

                Csepel DSE