NBI/B BEHARANGOZÓ: A bajnokesélyes Békéscsabát látjuk vendégül a Laurencz csarnokban!

A 15.fordulóhoz érkezett az NBI/B-s bajnokság, a lányoknak még 4 mérkőzésük maradt az alapszakaszból, amiből a soron következőt hazai pályán játsszák. Az ellenfél az a Békéscsaba, aki pontveszteség nélkül vezeti a tabellát és az egyik legnagyobb esélyese a bajnokság megnyerésének. Csapatunk korábban a szezonban már kétszer is találkozott velük, így mondhatjuk, hogy ismerjük az ellenfelet. Ugyan nem a csepeli lányok a mérkőzés esélyesei,  abban mindenki biztos lehet, hogy 60 percen keresztül küzdeni fognak, mint eddig minden mérkőzésen!

A találkozó előtt ezúttal Kajdácsi Kingát kérdeztük a szezonról, a saját teljesítményéről és a hétvégi mérkőzésről.

A csapat jelenleg két ponttal az utolsó helyen áll, te viszont magabiztosan vezeted a góllövő listát és a bajnokságban is benne vagy a top20-ban. Mennyire vagy elégedett az eddigi eredményekkel csapatszinten és egyénileg?

Sajnos csapatszinten nem szerepeltünk eddig jól a bajnokságban, ami meglátszik a tabellán is. Az egyéni teljesítményemmel elégedett vagyok, hiszen teljesen új volt számomra ez az osztály, de még nagyon sokat kell fejlődnöm.

Mi a célotok az alapszakasz további mérkőzésein és a rájátszásban?

Az alapszakasz további mérkőzésein szeretnénk pontokat szerezni az alsóház esélyes csapatoktól, hiszen azokat az eredményeket visszük magunkkal. A rájátszásban viszont már nagyobb a tét, mivel az első négy helyezés egyikén kell végeznünk ahhoz, hogy osztályozó mérkőzést játszhassunk a bent maradásért.

Holnap hazai találkozóval folytatódik a bajnokság. Milyen mérkőzésre számítasz? Milyen eredménnyel lennél elégedett?

Most hétvégén a tabella vezető Békéscsaba lesz a vendégünk, akikkel egy nagyiramú, küzdős mérkőzésre számítok. Tudjuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, így ez egy remek tanulási lehetőséget és felkészülést jelenthet a további meccsekre.

Program:
2022.01.29, Szombat | Budapest, Laurencz László Sportcsarnok
15:00 Szurkolói vonulás | Gyülekező január 29-én, szombaton 15.00-kor a Csepel pálya mellett, a Völgy utcában lévő Gól söröző mögötti parkolóban. A menet 15.15-kor indul!
16:00 Csepel DSE – Békéscsabai ENKSE, NBI/B keleti csoport 15. forduló
A mérkőzés védettségi igazolvánnyal és maszkban megtekinthető a helyszínen!
Belépő ára: 500 ft
Hajrá lányok, hajrá Csepel! #csakaXXI