NBI/B NŐI FELNŐTT: A Fradit fogadjuk hazai pályán!

Egy sikeresen megvívott Magyar Kupa forduló után most hazai környezetben lép pályára női felnőtt csapatunk. Az ellenfél a Fradi U19-es csapata, akik ugyan fiatalok, de nagyon jó képességüek. Az első fordulóban simán kaptak ki a bajnokesélyes Békéscsabától, azonban a második fordulóban sikerült a Tempo KSE ellen otthon tartaniuk a két pontot. A csepeli lányok ugyan nagyot küzdöttek a Szeged ellen, de eddig pont nélkül állnak a bajnokságban, amin szeretnének a hétvégén javítani. Bár nekünk is nagyon fiatal a csapatunk, valószínűleg ez az egyetlen mérkőzés, amikor a rutin a mi oldalunkon áll. A pontszerzéshez azonban mindenkitől a legjobb forma kell, és persze bízunk benne, hogy a közönségünk is segíteni fog a lányoknak holnap a csarnokban!

A mérkőzés előtt Varga Márti, vezetőedzőnk és Bálint Renáta, csapatunk szélső játékosa nyilatkozott.

Varga Márti: “A jó képességű, nagyon fiatal ferencvárosi akadémistákat látjuk vendégül. Sok támadásos, nagy iramú mérkőzésre számítok,ahol szeretnénk végre pontokat szerezni.”

Bálint Renáta: “Hazai pályán lépünk pályára Ferencváros fiataljai ellen. Bízom a csapatba hogy sikerül pontot szereznünk. Ha van hit, akarat akkor mindig van esély a győzelemre!”

PROGRAM:

2021.09.25., Szombat, Laurencz László Sportcsarnok

16:00 Női felnőtt NBI/B bajnoki mérkőzés, 3.forduló | Csepel DSE – FTC U19

18:00 Férfi felnőtt NBII bajnoki mérkőzés, 2.forduló | Csepel DSE – VSK Tököl

 

Hajra lányok, hajrá Csepel! #csakaXXI