NBI/B NŐI FELNŐTT: Soroksáron csapunk össze a Kispesttel!

Az FTC elleni hazai mérkőzés után most Soroksárra látogat felnőtt női csapatunk, hogy a szintén nyeretlen Kispest NKK-val mérkőzzön meg. A lányok egyre jobban felveszik az NBI/B ritmusát, egyre szorosabb mérkőzéseket játszanak, aminek eredményét reméljük hamarosan pontokban is látni fogunk a tabellán. A Kispest a várakozásokkal ellentétben nem kezdte jól a bajnokságot, három vereség áll a nevük mellett, legutóbb a Tempó KSE győzte le őket hazai pályán, de egy nagyon rutinos csapatról van szó, a csepelieknek minden energiájukat mozgósítaniuk kell, ha pontot akarnak csenni Soroksáron. Ami biztos, a mérkőzés után már csak egy csapat marad pont nélkül a bajnokságban.

Az összecsapásról Varga Mártit és az FTC elleni mérkőzés egyik legjobbját, Vukmann Viktóriát kérdeztük.

Varga Márta: “A Kispest otthonába látogatunk, ahol óriási küzdelemre számítok. Mérkőzésről-mérkőzésre javulás mutatkozik a védekezésben, a rendezetlen védelem elleni játékban, a helyzetkihasználásban. A labdabiztonság és a döntési képesség terén még tudunk fejlődni. Az utolsó percig harcolni fogunk!”

Vukmann Viktória: “A héten rengeteget dolgoztunk, hogy elhozhassuk a Soroksári csarnokból a két pontot. Bízom benne, hogy sikerül a mérkőzés első percétől kezdve fegyelmezetten és higgadtan játszanunk, ami a már eddig is meglévő küzdeni akarással párosulva sikerre vezeti majd a csapatot.”

Program:

Női NBI/B Keleti csoport, 4.forduló | Kispest NKK – Csepel DSE

2021.10.03. 18:00, Soroksári Sportcsarnok

Jegyár: 1000 ft

Hajrá lányok, hajrá Csepel! 💙❤️ #csakaXXI