NBII BEHARANGOZÓ: Az ALBA-MÁV csapata látogat hozzánk!

Nehéz mérkőzés vár férfi felnőtt csapatunkra is, a rutinos játékosokból álló fehérvári alakulatot, az ALBA-MÁV-ELŐRE-t fogadják hazai pályán.  Az ellenfél az eddigi négy mérkőzéséből hármat megnyert, így a tabella második helyéről várják az összecsapást. A tavalyi bajnokságban szintén találkoztak a csapatok, ahol kétszer is vereséget szenvedtek fiaink, így van miért visszavágni. A fiúknak az utolsó két mérkőzésük nem úgy alakult, ahogy tervezték, így nagy bennük a bizonyítási vágy, amit szeretnének a hétvégén eredményben is megmutatni! Várunk mindenkit a 18:00-kor kezdődő mérkőzésre az előtte lévő női felnőtt NBI/B-s találkozóra is!

Bona Gergő: “Erős ellenféllel találkozunk szombaton, rengeteg rutinos, egykori NB I-es játékost tudhat soraiban az ALBA-MÁV. Megpróbálunk olyan tempóban játszani, amivel remélhetőleg meg tudjuk nehezíteni a dolgukat.”

Emberovics Milán: “A soron következő mérkőzés fokozottan fontos lehet a csapat számára, hiszen azon felül, hogy értékes két pontot gyűjtenénk be, ez a győzelem morálisan is nagyot lendítene rajtunk az elmúlt kudarcélményeink után. Könnyebb dolgunk azonban most sem lesz, hiszen egy erős, rutinos, összeszokott társasággal csapunk össze. Bízom benne, hogy sikerül majd javítanunk a koncentrációbeli problémáinkon, és emellett a saját tempónkat tudjuk majd érvényesíteni a mérkőzésen.”

Program

Férfi NBII Déli csoport, 4.forduló | Csepel DSE – ALBA-MÁV- ELŐRE

2021.10.16. 18:00, Laurencz László Sportcsarnok, Csepel

Hajrá fiúk, hajrá Csepel! 💙❤️ #csakaXXI