NBII FÉRFI FELNŐTT: Szigeti rangadó Szombaton a Laurencz csarnokban!

Felnőtt férfi csapatunk a VSK Tököl gárdáját fogadja hazai pályán Szombaton, a Laurencz csarnokban! A fiúk az előző fordulóban nagyon jó játékkal győzte le a jó erőkből álló TFSE csapatát. A Tököl is nyerni tudott az első fordulóban, ők az ALBA-MÁV ELŐRE ellen diadalmaskodtak. Izgalmas mérkőzés elé nézünk tehát, ahol a hazai csapatnak minden esélye megvan arra, hogy itthon tartsa a két pontot. A csepeli fiatalok nagyon jó formában vannak, ami nem csak az első fordulóban mutatott játék alapján látszik, hanem a felkészülés során játszott edzőmérkőzések alapján is. Reméljük minél többen kilátogatnak a mérkőzésre, ami közvetlenül a női felnőtt csapat NBI/B-s találkozója után lesz!

A mérkőzés előtt Bona Gergőt, vezetőedzőnket és Polonkai Somát, csapatunk átlövőjét kérdeztük!

Bona Gergő: “Az idei férfi NB II-es bajnokság első hazai mérkőzésére kerül most sor szombaton, ráadásul a női NB I/B-s csapat mérkőzése után játszhatunk, ami még különösebb élménnyé varázsolja számunkra ezt délutánt. Reméljük, hogy szép számú közönség előtt vívhatjuk meg a találkozót a Tököl ellen. Ellenfelünk jó és képzett NB II-es játékosokból álló alakulat, fizikailag erős felépítésüek, ezért maximálisan tisztában vagyunk azzal, hogy igen komoly feladat előtt állunk. A sebesség és a kreativitás azonban úgy gondolom a mi oldalunkon áll és egy dologban biztos vagyok, a találkozó előtt vért fogunk inni! Csak egy eredmény elfogadható: a győzelem!”

Polonkai Soma: “Örülök, hogy végre ennyi idő után közönség előtt is bemutatkozhatunk hazai pályán. Elsősorban egy határozott, kemény védekezést várok a csapattól, amiből gyors játékkal könnyű gólokat szerezhetünk. Mindenképpen csak a győzelmet tartom elfogadhatónak és remélem ezt minél stabilabb, élvezetes játékkal tudjuk megszerezni. Magam részéről mindenképpen szeretném ezt a fiatal csapatot mind védekezésben mind támadásban a rutinommal segíteni. Én is játszottam Tökölön pár évet, így sok játékost, illetve az edzőket is jól ismerem. Minden évben elég kemény, rutinos csapatuk van, úgyhogy most is egy nagyon küzdős, fizikális meccset várok. Erőviszonyokat tekintve úgy gondolom, hogy a mezőny elején vagyunk. Jól sikerült a felkészülésünk és a keretünk is alkalmas arra, hogy a dobogó minél magasabb fokára állhassunk fel a szezon végén. Ennek érdekében minden meccsünket szeretnénk megnyerni az idei szezonban.”

PROGRAM: 

2021.09.25., Szombat, Laurencz László Sportcsarnok

16:00 Női felnőtt NBI/B bajnoki mérkőzés, 3.forduló | Csepel DSE – FTC U19

18:00 Férfi felnőtt NBII bajnoki mérkőzés, 2.forduló | Csepel DSE – VSK Tököl 

Hajra fiúk, hajrá Csepel!