NŐI FELNŐTT BEHARANGOZÓ: A Csurgót fogadjuk hazai pályán!

Az NBI/B alsóház első fordulóinak utolsó mérkőzéséhez érkezett női felnőtt csapatunk, a lányok a Csurgót fogadják hazai pályán. Nem lesz könnyű mérkőzés, az ellenfél soraiban több rutinos játékos is játszik, akiknek a semlegesítése nem lesz egyszerű feladat fiatal csapatunk számára. A lányok a kitartásukkal és a küzdőszellemükkel több csapat dolgát megnehezítették már, utoljára a Szombathely hagyott egy pontot nálunk. Reméljük egyszer az a nap is elérkezik, amikor ez a sok munka kifizetődik és megszerzi az első győzelmét is a csapat. Addig, amíg ellenfeleink az NBI/B-s tagságukért harcolnak ellenünk, biztos sokkal nehezebb dolguk lesz, de meglepetést mindig lehet okozni. Mindenkit várunk szombaton 16:00-kor a Laurencz csarnokba! Hajrá lányok, hajrá Csepel!

Csiki Janka:A Csurgó csapatát fogadjuk hazai pályán, az előző mérkőzésen sok hibával játszottunk, ezt most szeretnénk csökkenteni. Egy hajtós meccsre számítok, sok futással kell megnehezítenünk az ellenfél dolgát. Remélem kijön a kemény munka eredménye és egy jó mérkőzést fogunk játszani ahol élvezzük a pályán töltött perceket.”

Varga Márti: “Motivált, bátor és kiegyensúlyozott játékot várok a lányoktól a Csurgó elleni hazai mérkőzésen. A beálló környéki védekezésünk hatékonysága és a rendezetlen védelem elleni eredményes támadójátékunk lehet a hőn áhított győzelem záloga.”

Program

2022.04.09., 16:00 | Csepel, Laurencz László Sportcsarnok

Női felnőtt NBI/B alsóházi rájátszás 5.forduló

Csepel DSE – Csurgói NKC

Hajrá lányok, hajrá Csepel! #csakaXXI