NŐI FELNŐTT BEHARANGOZÓ: Szombaton a győri fiatalok látogatnak a Laurencz csarnokba!

Egy hét szünet után folytatódik az NBI/B-s bajnokság női felnőtt csapatunk számára. A lányok a győri fiatalokat látják vendégül a Laurencz csarnokban. A győri odavágó nem úgy sikerült a csapatnak, ahogy tervezték, a délelőtti időpontban lejátszott mérkőzésen 10 gólos vereséget szenvedtek. A felállt fal elleni játékban a betörésekben nagyon eredményesek voltak a lányok, azonban a visszarendeződés ezen a találkozón is gondot jelentett nekik. Amennyiben ebben és az átlövés hatékonyságban előre tud lépni a csapat, akár egy szoros mérkőzést is láthatunk szombaton a csarnokban!

Pártos Orsolya: “A győri fiatalok elleni idegenbeli mérkőzésünk nagy hiányérzetet hagyott bennünk, itthon mindenképp szeretnénk sokkal koncentráltabban játszani. Nagy iramú, küzdős meccsre számítok, ahol nagyon fontos lesz, hogy megállítsuk fiatal ellenfelünk lendületes játékát. Igyekszünk minimalizálni a hibáinkat, és mindent meg fogunk tenni azért, hogy győztesen hagyhassuk el a pályát.”

Varga Márta: “Még két találkozónk van hazai pályán, ami mindig plusz lendületet ad csapatomnak. Mindenképpen előrelépést várok a lányoktól a visszarendeződések hatékonyságában, kulcs momentuma lehet a találkozónak az, hogy megállítsuk a fiatal győri csapat gyors játékát. Szeretnénk visszavágni nekik a idegenben elszenvedett vereség után, ezzel is megköszönve szurkolóinknak a folyamatos támogatásukat.”

Program

NBI/B Női felnőtt bajnokság, alsóház 7. forduló
Csepel DSE – Győri Audi ETO KC U19
2022.04.30. (szombat) 16:00
jegyvásárlás: a helyszínen készpénzzel (500 ft)
Helyszín: Laurencz László Sportcsarnok, Csepel
Szurkolói információk:
Az egyesületünk sportolóinak a mérkőzés ingyenes!
Hajrá lányok! Hajrá Csepel! #csakaXXI