NŐI FELNŐTT ÉRTÉKELŐ: Harcos játék a búcsú mérkőzésen

Női NBI/B alsóházi rájátszás 10. forduló Csurgói NKC – Csepel DSE 30-26 (13-15)

Kezdő: Kaffka Eszter (kapus), Szabó Réka, Kanyik Boróka 9 (5), Pártos Orsolya 2, Biszák Aletta, Kerner Tünde 4, Molnár-Gábor Dalma 1.

Csere: Vukmann Viktória (kapus), Kajdácsi Kata 5, Szalai Kyra 1, Kiss Gabriella 4, Farkas Flóra, Kemenczik Martina, Pereznyák Anna.

Kiállítás: 6 perc ill. 2perc

Büntető: 4/3 ill. 5/5

Varga Márti: “A bajnoki szezon utolsó mérkőzésére került sor a Csurgói NKC impozáns sportcsarnokában. Ellenfelünk minden követ megmozgatott a győzelemért, amivel az osztályozós 4. helyet tudta elcsípni. Azonban a mérkőzés másnapján kiderült, hogy a szebb napokat látott egyesület megszünteti a felnőtt női csapatát.

A ránk egész évben jellemző elszántsággal készültünk a mérkőzésre, és felszabadult játékkal, fantasztikus teljesítményt nyújtottak a lányok. 40 percig vezettünk és mi diktáltuk az iramot. Kanyik Boróka, Kajdácsi Kata és Kerner Tünde az első félidőben a szezon legjobb teljesítményével rukkolt elő. Kaffka Eszter a kapuban, Molnár-Gábor Dalma és Szalai Kyra a védelemben alkotott maradandó teljesítményt. Kiss Gabriella a második félidőben rendkívül kezdeményező és eredményes volt, míg Pártos Orsolya önzetlenül szolgálta ki társait, jobbnál-jobb gólpasszaival.

Az egész csapat szívvel-lélekkel játszott, a lányok méltóképpen köszöntek el egymástól és az NBI/B-s osztálytól. Fantasztikus szurkolóink és a lányok hozzátartozói idei is elkísértek minket, amit ezúton is hálásan köszönünk!

Lányok! Köszönöm a kitartó munkátokat, megmutattátok, hogy bármilyen nehézséget le tudtok győzni! Fantasztikus SPORTEMBEREK vagytok! Öröm volt az edzőtöknek lenni! Köszönöm!”

A lányok az NBI/B alsóház utolsó helyén végeztek végül, de jó pár meccsen megmutatták, hogy több is lehetett volna ebben. Később jelentkezünk még egy hosszabb értékelővel és a búcsúzó játékosok nyilatkozataival is!

Hajrá Csepel! #csakaXXI