NŐI FELNŐTT: Fantasztikus védekezés, lehengerlő játék

Felnőtt női csapatunk szombaton a vecsési lányokat fogadták hazai pályán. A csapatnak több hiányzója is akadt sérülés vagy betegség miatt, de ez a hozzáálláson és a mérkőzés képén egyáltalán nem látszott. A fiatalok megmutatták, hogy velük is számolnia kell annak, aki pontot akar csenni a csepeli csapattól! Bravó lányok!

CSDSE-Vecsési SE 31-22 (15-8)

Kiállítás:2 perc ill.:4 perc

Büntető: 6/5 ill.:3/3

Kezdő: Lipovics Gabriella (kapus), Bálint Renáta 2, Varjú Liliána 5, Kajdácsi Kinga 5, Potondi Diána 2, Kerner Tünde 1, Sebők Barbara

Csere: Kaffka Eszter, Vukmann Viktória (kapus), Kanyik Boróka 7 (4), Kalmár Dóra 1 (1), Csiki Janka 1, Szabó Réka 4, Szalai Kyra 3, Pereznyák Anna

Varga Márta: “Már rögtön az elején Kajdácsi Kinga és Varjú Liliána átlövés góljaival magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Nagyszerűen működött a védelmünk, Lipovics Gabriella védéseivel 4-0-ra vezettünk.  Ellenfelünk korai időkérése sem változtatott a játék képén. Kanyik Boróka és Bálint Renáta lerohanásból lőtt találataival negyedóra játék után 8-3-volt a javunkra. Hihetetlen erő áradt ma a csapatból, és a kispadról jövő energiák is tovább fokozták a hangulatot.

A második félidőt ugyanolyan lendületesen kezdtük, mint az elsőt. Szalai Kyra és Szabó Réka rendezetlen védelem ellen voltak többször is eredményesek. Tíz perc játék után 24-12-re növeltük előnyünket. Kisebb megtorpanás következett játékunkban, kihagytunk néhány helyzetet és a védekezésünkben is adódtak nehézségek, ellenfelünk csökkentette hátrányát. Végül Kanyik Boróka 7 méteresből lőtt góljával alakult ki a végeredmény.

Megérdemelten arattunk, nagy különbségű győzelmet. A játék minden elemében ellenfelünk fölé kerekedtünk. Igazi csapatként működtünk! Szép volt lányok!”

A lányok az újabb győzelemmel továbbra is toronymagasan vezetik a tabellát! Legközelebb a Cegléd látogat hozzánk, 02.28.-án, vasárnap 16:00-kor! Élő közvetítés természetesen lesz a találkozóról, szurkoljunk együtt a lányoknak!

Hajrá Csepel!