NŐI FELNŐTT: Gólzáporos győzelem

Szombaton női felnőtt csapatunk lejátszotta utolsó előtti mérkőzését az őszi szezonban, köszönhetően az inárcsi gárdának, akik annak ellenére vállalták a mérkőzést, hogy több hiányzójuk is volt. A két csapat közötti különbség már a bemelegítésnél észrevehető volt, hiszen míg a mi csapatunk 13 mezőnyjátékossal tudott kiállni, addig az ellenfél 6 játékossal számolhatott, így várható volt, hogy egy idő után el fognak fáradni. Eszerint is alakult az összecsapás, a mi lányaink az edzői utasításnak megfelelően futottak és igyekeztek gyors gólokkal minél nagyobb gólkülönbséggel megnyerni a mérkőzést, ami végül sikerült. Ez a nagy arányú győzelem nagyon értékes lehet még a csapatnak a végelszámolásnál. Gratulálunk a lányoknak és az edzőknek!

Csepel DSE – Inárcs-Örkény KC 44-20 (23-13)

Kezdő: Lipovics Gabriella (kapus), Bálint Renáta 8, Forgács Klaudia 5, Pártos Orsolya 4, Markos Réka 3, Kerner Tünde 4, Molnár-Gábor Dalma 6.

Csere: Kaffka Eszter (kapus), Kalmár Dóra 1, Pereznyák Anna, Friedmann Luca 2, Csiki Janka 2, Kajdácsi Kata 2, Kajdácsi Kinga, Szabó Réka 5.

Kiállítás: 8 perc ill. 2 perc

Büntető: 2/0 ill. 6/4

Varga Márta:Ellenfelünk szűkös kerettel érkezett a mérkőzésre, de ez nem befolyásolta a lányok hozzáállását. Esélyeshez méltóan, nagy iramot diktálva játszottunk. Az első játékrészben Forgács Klaudia, Pártos Orsolya, Molnár-Gábor Dalma és Bálint Renáta gólerős játékának köszönhetően hamar jelentős különbség alakult ki a két csapat között. Védelmünkben a szélen adódtak nehézségeink, szerettem volna egy kissé hatékonyabb, keményebb védelmet, de így is sikerült ellenfelünk hibáit kihasználva, sokat futva játszanunk.  A második félidőben a sorcserét követően nehezen állt össze a játék, de 10 perc után stabilizálni tudtuk a védelmet. Kaffka Eszter a kapuban remekelt, Szabó Réka és Markos Réka jóvoltából pedig 20 gólra növeltük az előnyünket. Mindenki játéklehetőséget kapott és részt vállalt a nagyarányú győzelmünkben. Örülök, hogy kellő komolysággal álltunk a feladathoz, néhány részfeladatot pedig igazán szépen oldottunk meg. Dicséretes teljesítmény.”