NŐI FELNŐTT: Nagyon mély gödörből kell kimásznia a lányoknak!

Nincs mit szépíteni, az egyetlen örömteli teljesítmény a szombati Orosháza elleni mérkőzésen a csepeli szurkolóké volt, akik időt és pénzt nem sajnálva kísérték a csapatot az idegenbeli találkozóra. Ezúton is köszönjük Nekik, hogy jóban-rosszban kitartanak a lányok mellett!  A csapat teljesítményét nem szeretnénk ragozni, inkább a következő állomásra koncentrálunk és reméljük, hogy visszatalálnak a helyes útra a lányok! A héten az alapszakasz utolsó fordulójában a Hajdúnánást látjuk vendégül, ott lehet javítani.

OXXO Energy Orosházi NKC-CSDSE 36-17 (20-6)

Kezdő: Kaffka Eszter (kapus), Kiss Gabriella, Csiki Janka1, Kajdácsi Kinga 7 (2), Potondi Diána 3, Kerner Tünde 2, Molnár-Gábor Dalma 2.

Csere: Vukmann Viktória (kapus), Szalai Kyra, Szabó Réka, Kanyik Boróka 1, Biszák Aletta, Friedman Luca 1, Farkas Flóra

Kiállítás: 8 perc ill. 12perc

Büntető: 9/8 ill. 3/2

Kovácsné Balogh Judit:Ez a mérkőzés nem kerül be a „dicsőséglistánkba”. Ne szépítsük a dolgot, az Orosháza egyszerűen ledózerolt minket, átgázolt rajtunk. Nem volt egy súlycsoportban a két csapat. A szó szoros és átvitt értelmében sem. De ami talán a legfájóbb, hogy hitehagyottan, akaratgyengén kézilabdáztunk, ami eddig nem volt ránk jellemző. Akadtak apróbb felvillanások, néhány ügyes megoldás, de az összkép annyira kiábrándító volt, hogy nem szeretnék senkit kiemelni. Sem támadásban, sem védekezésben nem tudtuk megvalósítani azt, amit előzetesen elterveztünk és megbeszéltünk. Nagyon sajnálom, hogy a minket elkísérő és végig lelkesen, kitartóan buzdító szurkolóinknak ezt kellett látniuk, átélniük. Ezúton is szeretném megköszönni a támogatásukat, remélem, marad még belőle a következő hétvégére is! Akkor sem lesz sokkal könnyebb mérkőzésünk, de mindent meg fogunk tenni azért, hogy elfeledtessük ezt a gyenge szereplést.”

Következő forduló:
2022.02.19,16:00 | Csepel, Laurencz László Sportcsarnok
Csepel DSE – Hajdúnánás SK
A mérkőzés védettségi igazolvánnyal és maszkban megtekinthető a helyszínen!
Hajrá lányok, hajrá Csepel! #csakaXXI