NŐI FELNŐTT NBI/B: A Gárdonyt fogadjuk hazai pályán az alsóház első fordulójában!

Holnap elkezdődik az alsóházi rájátszás női felnőtt csapatunk számára, hazai pályán fogadják a Gárdony-Pázmánd NKK-t. Ellenfelünk a nyugati csoport 6. helyén végzett, vagyis épphogy lecsúszott a felsőházi helyek egyikéről, jelenleg nekik van a legtöbb pontjuk a csoportban. A Gárdony NBII-es csapatával az előző években játszottunk már, így vannak olyan játékosok, akikkel találkozhattak már a lányok. Nem lesz egyszerű mérkőzés, de mindent meg fog tenni azért a csapat, hogy pontot lopjon ellenfelétől. A mérkőzés 18:00-kor kezdődik, várunk minden szurkolót! Szurkoljunk együtt a lányoknak!

A mérkőzés előtt Varga Márti, a csapat vezetőedzője és a sérülésből visszatérő Kajdácsi Kata nyilatkozott.

Varga Márti: “A Gárdony- Pázmány NKK csapatát fogadjuk a rájátszás első hazai találkozóján, ellenfelünk hajszállal maradt le a felsőházról. Motiváltan dolgoztak a lányok a bajnoki szünetben, nagyon bízom benne, hogy meg tudjuk nehezíteni ellenfelünk dolgát.”

Kajdácsi Kata: “Ellenfelünk az első helyen áll a tabellán, viszont mindent megfogunk tenni, hogy itthon tartsuk a 2 pontot. Felkeszültünk rájuk, ha mindenki betartja a neki adott feladatokat, keményen védekezünk és okosan támadunk, akkor meg fogjuk tudni szorongatni őket. Ez lesz az első meccsem NB1/B-ben. Nagyon várom már és remélem kapok majd lehetőséget, hogy újra segíteni tudjak a csapatomnak!”

Program:

2022.03.11., 18:00 | Csepel, Laurencz László Sportcsarnok

Női felnőtt NIB/B bajnoki mérkőzés, alsóház I. forduló

Csepel DSE – Gárdony-Pázmánd NKK

Hajrá lányok, hajrá Csepel! #csakaXXI