NŐI FELNŐTT NBI/B: A Hajdúnánást fogadjuk az alapszakasz utolsó mérkőzésén!

Az NBI/B alapszakasza a hétvégén lezárul női felnőtt csapatunk számára. Az már a bajnokság elején várható volt, hogy a lányok az alsóházban fogják folytatni a rájátszást és valamelyik osztályozós helyet kell majd megszerezniük ahhoz, hogy bent maradjanak a másodosztályban. Ehhez azonban nagyon fontos lenne, hogy a soron következő mérkőzésen el tudják hozni a két pontot. Azonban a Hajdúnánásnak is kellene ez a két pont, hiszen matematikailag nekik még van esélyük a felsőházra, amihez viszont mindenképpen nyerniük kell a Laurencz csarnokban! Az előző fordulóban a csepeli lányok nem éppen azt az arcukat mutatták, amihez hozzá van szokva a csepeli közönség, de reméljük ezt a hazai pálya és a visszatérő Varga Márti jelenléte orvosolni fogja.

Kanyik Boróka: A csapat az utóbbi két meccsen nem a megszokott teljesítményt nyújtotta. Kicsit a padlóra kerültünk, de hiszek benne, hogy a Hajdúnánás elleni mérkőzésen fel tudunk állni onnan és meg tudjuk mutatni, hogy szeretnénk és tudunk is jó teljesítményt nyújtani. A személyes célom, hogy hasznos tagja legyek a csapatnak és élvezzem a játékot. Bízom a lányokban és tudom, hogy koncentrált játékkal és kemény védekezéssel emelt fővel jöhetünk majd le a pályáról.” 

Varga Márta: “Az alapszakasz utolsó hazai mérkőzésére bízom benne, hogy kilábalunk a gödörből. Szeretnénk megmutatni az igazi arcunkat.”

Program:
2022.02.19.,16:00 | Csepel, Laurencz László Sportcsarnok
Csepel DSE – Hajdúnánás SK
A mérkőzés védettségi igazolvánnyal és maszkban megtekinthető a helyszínen!
Belépőjegy ára: 500 ft (fizetés készpénzzel a bejáratnál!)
Hajrá lányok, hajrá Csepel! #csakaXXI