NŐI FELNŐTT NBI/B: A Kispest ellen zárjuk az évet!

Női felnőtt csapatunk a Kispesti NKK ellen vívja utolsó bajnokiját a 2021-es évben! A kispesti alakulat látogat a Laurencz csarnokba szombaton, 16 órakor. A jelenlegi helyezések szerint mindkét csapat az alsóházi rájátszásra készülhet, így kiemelten fontos lehet, hogy lányaink pontot vagy pontokat nyerjenek ezen a mérkőzésen. Az előző fordulóban a Kispest egy góllal felülmúlta a Tempó KSE csapatát egy nagyon szoros harcban, míg lányaink a Fradi otthonában szenvedtek vereséget. Az év utolsó mérkőzésére biztosak vagyunk benne, hogy mindkét csapat fel fogja használni minden erőtartalékát, nagy harcra lehet számítani Csepelen. Ami biztos, a csepeli lányok 60 percig fognak küzdeni a pályán egymásért, a szurkolókért és az egyesületért!

A mérkőzés előtt Varga Márti és Kalmár Dóri nyilatkozott.

Varga Márti: “Előrehozott mérkőzéssel zárjuk az első NBI./B-s bajnoki szezonunkat, a Kispest NKK-t látjuk vendégül.  Nem tervezzük, hogy udvarias házigazdák leszünk.”

Kalmár Dóra: “Úgy gondolom a csapat nagyon felkészült és mindenki nagyon várja az idei utolsó mérkőzést. Nehéz, küzdelmes összecsapásra számítok, viszont szerintem, ha a csapat minden tagja, szívvel, lélekkel fog játszani, akkor nem leszünk csalódottak a meccs végén. Nem titok, hogy szeretnénk, ha valami csoda történne a csarnokban és az ünnepekre több ponttal mehetnénk el pihenni, ezért kérjük a szurkolókat, hogy szombaton is legyenek velünk.”

Program:

NBI/B Női felnőtt bajnokság, 13.forduló

Csepel DSE – Kispest NKK

2021.12.11. (szombat) 16:00

jegyvásárlás: a helyszínen készpénzzel (500 ft)

Helyszín: Laurencz László Sportcsarnok, Csepel

Szurkolói információk:

ℹ Az egyesületünk sportolóinak a mérkőzés ingyenes!

ℹ A csarnokban büfé üzemel

A 264/2021. (V.21.) Kormányrendelet értelmében 18 év felett csak érvényes védettségi igazolvánnyal (az applikáció is elfogadott) rendelkező szurkolókat tudunk majd beengedni a csarnokba! Védettségivel nem rendelkező 18 év alattiak nagykorú kíséretében jöhetnek be a mérkőzésekre!

Hajrá lányok! Hajrá Csepel!💙❤️