NŐI FELNŐTT NBII: Bemutatkoznak új játékosaink!

A fiúk után szeretnénk bemutatni női felnőtt csapatunk új tagjait is. A lányokhoz szintén 7 játékos csatlakozott. Balszélső posztra igazoltuk le a tavaly NBI-ben szereplő Szombathely csapatától Forgács Viktóriát, aki az előző szezonban ismét térdsérülést szenvedő Forgács Klaudiának a húga. Viki a tavalyi évben összesen 35 mérkőzésen szerepelt, ahol 106 gólt dobott, reméljük csepeli színekben is ilyen eredményes lesz majd. Átlövő és irányító posztra több játékos is érkezett hozzánk. Vajda Luca tavaly az NBI/B-s Komárom VSE igazolt játékosa volt, itt 15 mérkőzésen összesen 75 gólt szerzett, majd évközben a Kistext csapatához igazolt, ahol 7 meccsen további 77 gólt dobott. Személyében tehát egy igazán gólerős játékos csatlakozik hozzánk. Ugyanígy mindkét poszton bevethető új érkezőnk, Szécsi Adrienn is, aki 2011-ben még  a Csepel DSE színeiben kezdett el kézilabdázni, majd a Pénzügyőrben pallérozódott tovább többek között új vezetőedzőnk, Erdős Éva kezei között. Idén, a női vonalon először, egy idegenlégióssal is bővül csapatunk. Andjela Gudžić szerb állampolgárságú, a múltban szerb I. osztályban szerepelt balátlövő poszton. Csepelre magyar párja által került, ahol reméljük jól fogja magát érezni. Jobbszélen újabb balkezessel erősödik csapatunk, Szijártó Helga egy év NBI/B-s szezon után távozik a Tempo KSE csapatától és nálunk folytatja pályafutását. Helgát már tavaly is hívtuk, de akkor még a pesti egyesületet választotta, nagy öröm számunkra, hogy idén már Csepelen fog játszani. Beálló poszton is sikerült erősítenünk, Vad Anna szintén a Pénzügyőr SE-től teszi át hozzánk a székhelyét. Végül, de nem utolsó sorban Mistina Fannit szeretnénk bemutatni, aki az egyik megüresedett kapusposztra érkezik hozzánk, aki az utóbbi egy évben a DKKA egyesületét erősítette,  de előtte megfordult Siófokon és a Nemesvámos csapatánál is. Reméljük új játékosaink jól fogják magukat érezni nálunk és együtt sok sikerben lesz részünk!

Forgács Viktória: “Szerencsére nem volt ismeretlen számomra az egyesület és a csapat sem, hisz a nővérem itt játszik, illetve a volt edzőm a fiúk edzője, így kerültem kapcsolatba az egyesülettel. A lányokkal is volt szerencsém már a bajnokság vége fele edzeni, ami azért is jó, mert így már “ismerem” őket és ezáltal valamennyire könnyebb lesz a felkészülés is. Nagyon aranyosak és befogadóak voltak ami egy nagy pozitívum volt. Ez is sokat segített a döntésben, de végül azért döntöttem úgy, hogy itt folytatom, mert szeretnék segíteni a csapatnak a célok elérésben. Szeretnék majd megint újra Nb1-be pályára lépni és egyénileg is még többet fejlődni. A célom most a szezonra a csapattal az, hogy visszajussunk Nb1/B-be és a korábban megszerzett legjobb tudásommal segíteni tudjam ebben őket. Szezon végére pedig örülnék ha a feljutás megvalósulna és egy sérülésmentes szezonnal tudnánk zárni az évet.”

Vajda Luca: Az egyesülettel a strandkézilabda kapcsán kerültem kapcsolatba, a vezetőség keresett meg, hogy idéntől játszhatnék teremben is Csepelen. Mivel egyeztek a céljaink, hamar pont került a tárgyalási folyamat végére. A célom természetesen a csapattal az aranyérem megszerzése, és feljutás NBI/B-be, amihez remélem a már megszerzett rutinommal sokban hozzá tudok járulni. Szeretnék jó, és magas színvonalú mérkőzéseket játszani és élvezni a játékot.”

Szécsi Adrienn: “Már 6 éve a Pénzügyőr csapatában játszottam és úgy éreztem, hogy kell a változás ahhoz, hogy minél többet fejlődjek. Az edzőnkkel az előző egyesületemnél is együtt dolgoztunk, ráadásul Csepelen is kiismerem magam, így pont jókor jött a megkeresés. Idén szeretném kihozni magamból a maximumot, ami remélem segít abban, hogy évvégén aranyérmet ünnepeljünk a csapattal.”

Andjela Gudžić: “A vőlegényem által kerültem kapcsolatba az egyesülettel, a nyáron költözünk a kerületbe és szerettem volna Magyarországon is folytatni a kézilabdás karrierem. Nagyon örülök, hogy mindezt Csepelen tehetem meg. Szeretném, hogy visszajussunk a másodosztályba, amihez minden feltétel adott számunkra. Nagyon szeretek kézilabdázni és keményen dolgozni a céljaimért, így egyértelműen a feljutás a célom a csapattal.”

Vad Anna: “Erdős Évi által kerültem kapcsolatba a Csepellel, az előző klubomnál is ő volt az edzőm. Bizalmába fogadott és szerette volna, hogyha jövök vele Csepelre. Tetszik a csapat összképe, úgy gondolom sokra fogjuk vinni ezzel a gárdával. Mindenképp a feljutás a cél, utána pedig hogy stabil NB1/B-s játékos legyek, de ez még csak a jövő zenéje. Addig is szeretném “kimaxolni” az idényt a csapattal, egyénileg pedig a mentálisan és erőnlétileg minél többet fejlődni.”

Mistina Fanni: “Kalmár Zsolt keresett meg, hogy lenne-e kedvem a csapatban játszani. Már akkor örültem a lehetőségnek, de amikor először leültünk beszélni a részletekről, megbizonyosodtam róla, hogy szeretnék csatlakozni a csapathoz. A jövőben szeretnék a lehető legmagasabb szintre eljutni, a legjobb lenne ha ezt nemzeti színekben is meg tudnám tenni. A csapattal pedig nagyon boldog lennék ha idén sikerülne megnyernünk az NB2-es női felnőtt bajnokságot, és így lehetőségünk lenne feljutni a másodosztályú bajnokságba.”

Szijártó Helga: “A barátom a csapat már korábbi és jelenlegi játékosa, Emberovics Milán. Rajta keresztül keresett meg az egyesület vezetősége. Indokoltnak éreztem a váltást az előző szezonbeli negatív élményeim, illetve a civil életem tervezete miatt. A csepeli egyesület által felvázolt tervek és a körülmények nagyon tetszettek és passzoltak az elképzeléseimhez, valamint az öcsém Csepelre igazolása is hozzájárult ahhoz, hogy ebben az egyesületben folytassam a pályafutásom. Szeretném, ha idén egy megbízható és kiegyensúlyozott játékkal hasznos tagja tudnék lenni a csapatnak. Csapatként remélem, hogy küzdeni fogunk egymásért és harcolunk minden pontért. Bízom benne, hogy minimum dobogós eredményt fogunk elérni.”

Nagyon örülünk annak, hogy ilyen motivált játékosok csatlakoztak hozzánk, reméljük az év végén együtt fogunk örülni az elért célok miatt!

Hajrá lányok, hajrá Csepel! #csakaXXI