NŐI & FÉRFI FELNŐTT: A szomszédokhoz látogatnak csapataink!

Női és férfi felnőtt csapatunknak se kell sokat utaznia a hétvégén. A nők a Szigetszentmiklóshoz látogatnak vasárnap 10 órakor, míg a férfiak a Tököl csapatával csapnak össze idegenben szintén vasárnap, 16 órakor. Mindkét mérkőzésre várják az érdeklődőket!

Szigetszentmiklósi NKSE – Csepel DSE, Szigetszentmiklós Városi Sportcsarnok, Szebeni utca 81., 2020.10.11. 10:00

A lányok már nagyon várják, hogy áttörjön az a bizonyos gát, ami a csapat játékát jellemezte az elmúlt két fordulóban. A heti edzésmunka nagyon jól sikerült, tehát van ok a bizakodásra. Az biztos, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés, a Szigetszentmiklós nem fogja megkönnyíteni a lányaink dolgát, minden erőnkre szükség lesz ahhoz, hogy elhozzuk a két pontot. A miklósi csapat eddig veretlen, az Érd U22-es és a Rákosmenti csapatát győzték le az első két fordulóban. A mieinknek eddig három pontot gyűjtöttek a bajnokságban. A mérkőzés előtt Varga Márta nyilatkozott: “A harmadik fordulóban Szigeti- rangadóra kerül sor, megint idegenben.Az előző két fordulóban kellő tapasztalatot gyűjtöttünk, hogyan is kell riválisaink ellen játszani. Ez a mérkőzés sem lesz egyszerű, de nagyon bízom a tanítványaimban, hogy lassan felveszik a bajnokság ritmusát.”

VSK Tököl – Csepel DSE, Tököl Városi Sportcsarnok, Aradi utca 56., 2020.10.11. 16:00

Az előző heti nagyszerű mérkőzés után most Tökölre utazik férfi felnőtt csapatunk. A fiúknak ismét a két pont megszerzése a céljuk. A Tököl jelenleg az 5. helyet foglalja el a tabellán. Két mérkőzésből 3 pontot szereztek, megverték a Kistext csapatát, valamint döntetlent játszottak a Dabas ellen, míg a mieink a Százhalombatta ellen szerzett két ponttal jelenleg a 10.-ek a tabellán. Azonban ezek csak számok, amikből még nem lehet, és nem is szabad messzemenő következtetéseket levonni. A mérkőzés előtt Bona Gergőt, a fiúk vezetőedzőjét kérdeztük: “Nagy fegyvertény volt, hogy az előző fordulóban legyőztük a Százhalombattát, de az már a múlt. Nehéz összecsapásra számítok Tökölön, de bizakodva várjuk a találkozót, tartogatunk néhány meglepetést nekik.”

Reméljük ezen a hétvégén is 4 pontot hoznak haza csapataink! Hajrá lányok és fiúk!

Hajrá Csepel!