NŐI IFJÚSÁGI ÉS SERDÜLŐ: A Fradit fogadjuk hazai pályán!

Női ifjúsági és serdülő csapatunk pénteken (11.05.) a Fradi korosztályos csapatait fogadja a Laurencz csarnokban! Az első mérkőzést, 16:00-kor az ifjúsági csapatunk játssza. Ellenfelünk pontveszteség nélkül vezeti a bajnokságot, szinte ugyanazzal a kerettel játszák ezt az osztályt, mint az NBI/B felnőtt bajnokságot, úgyhogy nem lesz egyszerű dolga a lányoknak, hogyha meg akarják nehezíteni a ferencvárosiak dolgát. A serdülő mérkőzés közvetlenül az ifjúsági után, 18 órakor kezdődik. A Fradi ezt a bajnokságot is toronymagasan vezeti, így egy tisztes helytállásban bízunk a csepeli lányok részéről, akik két győzelemmel a tabella 10. helyén állnak jelenleg.

Meggyes Rita:A Ferencváros csapatával játszunk. Veretlenül vezetik a tabellát, nagyon jó csapat. Tanulni szeretnénk a mérkőzésből, mert egyébként is a fejlődés az elsőrangú célunk. Azért bízom abban, hogy megrángatjuk a bajszukat. Hajrá Csepel!”

Kanyik Boróka:A Fradi elleni találkozón nem mi vagyunk az esélyesek, de mindent megteszünk, hogy megnehezítsük ellenfelünk dolgát. Szerintem az ilyen meccsekből sokat tudunk tanulni és a fejlődésünket szolgálja. Nem vagyunk sokan, így a meccs gyors irama okozhatja a legtöbb gondot nekünk, de a feljátszó serdülőink nagy segítségünkre lesznek.”

Program

Női ifjúsági I. osztály 7. forduló | 2021.11.05., Péntek 16:00 | Csepel, Laurencz László Sportcsarnok

Csepel DSE – FTC | ONLINE ÉLŐ KÖZVETÍTÉS LINK

Lány serdülő I. osztály 7. forduló | 2021.11.05., Péntek 18:00 | Csepel, Laurencz László Sportcsarnok

Csepel DSE – FTC | ONLINE ÉLŐ KÖZVETÍTÉS LINK