NŐI IFJÚSÁGI ÉS SERDÜLŐ: Egy sima és egy szoros vereség a mérleg Kisvárdán!

Női ifjúsági és serdülő csapatunk is Kisvárdára látogatott az I.osztályú bajnokság 2. fordulójában. A lányok az előző fordulóban mindkét mérkőzésen, ugyan szoros csatában, de nyerni tudtak, ami önbizalmat adhatott nekik erre a hétvégére.

A serdülő lányoknál sokáig úgy tűnt, hogy ez a filozófia be is vált, a csapat egy 0-10-es rohammal kezdte a meccset, majd egészen az 51.percig tartották is az előnyüket, ahol egalizálni tudott az ellenfél. Ezután egymás után estek a gólok, de a végén a Kisvárda örülhetett, egy góllal sikerült megnyerniük a találkozót. A csepeli mezőnyből kiemelkedett Pallagi Rebeka, aki 10 gólt lőtt, Megyeri Anna, Szabó Antónia és Szemző Csillag, aki a kapuban mutatott be jó pár bravúrt! Gratulálunk a lányoknak, mérkőzésről mérkőzésre bemutatják, igenis helye van ennek a csapatnak az I.osztályban!

Meggyes Rita:Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Sokat futottunk, megleptük az ellenfelünket. A második félidőben már szenvedtünk egy kicsit a felállt fal elleni játékban és sok helyzetet nem értékesítettünk. Nagyot küzdöttek a lányok, voltak akik erőn felül, de sajnos nem sikerült a győzelem. Megyünk tovább, bizakodó vagyok.”

Eredmény: Kisvárda – Csepel DSE 25-24(9-15)

Az ifjúsági mérkőzésen rengeteg hiányzó volt. Többen betegek, vagy sérültek, így tartalékos csapattal kellett kiállnia Meggyes Rita együttesének. A Kisvárda már a mérkőzés elejét egyértelművé tette, hogy ezt a találkozót a hazai csapat fogja irányítani, gyakorlatilag lerohantak minket. A csepeli gárdából a támadás jobb oldalán Pallagi Rebeka és Farkas Flóra tudott maradandót alkotni, a kapuban Szemző Csillag állta a sarat a kisvárdai játékosokkal szemben, valamint kiemelkedőt nyújtott Friedman Luca, aki a kimaradók hiányában vállára vette a csapatot.

Meggyes Rita: “Az ifjúsági csapatból nagyon sokan hiányoztak a hétvégén, így sokan a serdülő csapatból is játszottak. Már a mérkőzés elején látszott, hogy ma jobb az ellenfelünk, de küzdöttek a lányok és szép egyéni megoldásokat mutattak be. Remélem pénteken már komplettebbek leszünk és ott folytatjuk, ahol elkezdtük a bajnokságot.”

Eredmény: Kisvárda – Csepel DSE 41-22(22-13)

Ezen a héten mindkét csapat újra hazai környezetben lép pályára. A  serdülők a Tápiószelét, míg az ifjúsági csapat a Szentendre gárdáját látja vendégül. Reméljük újabb két-két ponttal fognak gazdagodni a lányok!

38. heti program

2021.09.24. 18:00, Lány serdülő I.osztály 3.forduló | Csepel DSE – ENUSE

2021.09.24. 16:00, Női ifjúsági I.osztály 3.forduló | Csepel DSE – Szentendrei NKE