NŐI IFJÚSÁGI ÉS SERDÜLŐ: Orosházáról hoztunk haza két-két pontot!

Női ifjúsági és serdülő csapatunk előző héten csütörtökön Orosházára látogatott, hogy az I. osztályú bajnokság 6. fordulójában a helyi korosztályos csapatokkal összecsapjon. A mérkőzés előtt tudni lehetett, hogy mindkét csapatunk esélyes volt arra, hogy megnyerje a mérkőzését, de legalábbis egy szoros meccset játsszon a helyi egyesülettel. Szerencsére végül egyik összecsapáson se kellett izgulni a győzelem miatt, mindkét mérkőzést viszonylag simán nyerték a lányok, amihez gratulálunk nekik!

Női ifjúsági mérkőzés, Orosházi NKC – Csepel DSE  27-32 (16-17)

Meggyes Rita:Fontos győzelmet arattunk, kellett már nagyon a két pont. A csapat azt csinálta amit kértem tőlük, sokat futva lendületes kézilabdát játszott. A második félidő vége felé egy kicsit elbizonytalanodtunk, de így sem engedtük ki a vezetést a kezünkből. Jó játékkal megérdemelten győztünk. Az egész csapatot szeretném megdicsérni, de kiemelkedőt nyújtott Rippel Tamara, Csányi Lili, Csiki Janka, Kanyik Boróka és a kapuban Szemző Csillag, valamint a védekezés oszlopa volt Szalai Kyra! Gratulálok a lányoknak!”

Női serdülő mérkőzés, Orosházi NKC – Csepel DSE  37-42 (18-24)

Meggyes Rita: “A serdülő csapat is megfogadta tanácsomat és gyors lerohanásokat, egyéni indításokat alkalmaztunk a mérkőzés során. A kezdeti megilletődöttség után javítottuk a hibáinkat, belőttük a szélső helyzeteinket, és sok jó egyéni teljesítménnyel, végig vezetve megnyertük a mérkőzést. A mérkőzés legjobbjai Kajdácsi Kíra, aki 42 csepeli gólból 17-et vállalt, de remekül védett a kapuban Szemző Csillag is. Örömteli volt még Megyeri Anna, Németh Petra, Klinkó Nikolett és Szabó Antónia játéka is. Gratulálok a lányoknak!”