NŐI IFJÚSÁGI NBI: Bravúrpontok a Vác ellen

Azon csapataink közül, akik nem a gyermekbajnokságban versenyeznek, már csak az ifi lányok játszanak mérkőzéseket. Az év közben elmaradt összecsapásokat pótolják a lányok a Vác, a DKA és az FTC csapatai ellen. Az első mérkőzésen sikerült a tervezett két pont megszerzése, csapatmunkával és remek védekezéssel győzték le a váci alakulatot a lányok.

Csepel DSE – Váci NKSE 28-24 (12-11)

Kiállítás: 3 perc ill. 2 perc

7 méteres: 8/6 ill. 3/3

Kezdő: Lakatos Szintia (kapus), Bálint Renáta 1, Kanyik Boróka 5 (1), Kajdácsi Kata 8 (2), Csiki Janka 2, Pereznyák Anna, Markos Réka 2.

Csere: Kajdácsi Kinga 9 (2), Friedman Luca, Szabó Réka 1.

Varga Márta: “Fantasztikus védekezéssel kezdtük a mérkőzést, sugárzott az erő és az elszántság. Támadásban a szenzációs napot kifogó Kajdácsi Kata volt többször egymás után eredményes. Kisebb hullámvölgy következett játékunkban, de egy védekezésváltást követően ismét stabilizálni tudtuk a hátsó alakzatot. Lakatos Szintia hősiesen állta a sarat, egyedüli kapusként nem volt könnyű helyzetben. A szünetben mindenképpen feljavuló szélső teljesítményt kértem a lányoktól, a védelem hatékonyságának megőrzésére és a rendezetlen játékra fektettem a hangsúlyt. A lányok fegyelmezetten betartották ezeket az utasításokat, az első 5 percben egy 7-3-as szakasszal megnyugtató előnyre tettünk szert, Kajdácsi Kingának köszönhetően. Nagyon bátran és önfeláldozóan játszott, majd Kanyik Boróka is fontos gólokat lőtt.  A végén is okosan játszottunk és Csiki Janka két szélről lőtt találatával alakult ki a végeredmény. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez, remélem sikerül megismételni a jövő héten is ezt!”

Gratulálunk a lányoknak és sok sikert a következő két mérkőzéshez! A Vác elleni meccs top10 momentumát hamarosan láthatjátok Ti is!

Hajrá Csepel!