NŐI NBI/B: Orosházán javítana felnőtt női csapatunk a Tempo elleni vereség után!

Szombaton ismét idegenben lép pályára női felnőtt csapatunk, az ellenfél ezúttal az Orosházi NKC. Az ellenfelünknek még két pontra van szüksége ahhoz, hogy helyet biztosítson magának a felsőházi rájátszásra. Az előző fordulóban nem sikerült nekik legyőzniük a szintén felsőházért harcoló fiatal fradista lányokat, ezért most ellenünk szeretnék megszerezni ezeket a pontokat. Az biztos, hogy nagyon elszántak lesznek és minden labdáért küzdeni fognak, reméljük ez a mi lányainkra is igaz lesz majd! A csapatok az őszi fordulóban szoros meccset játszottak és csak kevésen múlt, hogy nem végződött csepeli pontszerzéssel a találkozó. A mieink az előző fordulóban alsóházi rangadót veszítettek, ezt szeretnék szombaton javítani! Minden szurkolót várunk az Orosházi csarnokba egy jó kis idegenbeli mérkőzésre!

Kovácsné Balogh Judit: “A heti felkészülés során adódott néhány váratlan körülmény, de a jó sportolóra az jellemző, hogy ezekre a helyzetekre is megfelelően reagál. Nem nyavalygunk, csináljuk a dolgunkat. Ősszel nem vallottunk szégyent az esélyesebb ellenféllel szemben, remélem szombaton is lesznek jó periódusaink! Hajrá Csepel!”

Kaffka Eszter: “Mivel ellenfelünk nagy valószínűséggel a felsőházban fogja folytatni a rájátszást, gyakorlatilag tét nélkül játszhatunk Orosházán. Ez azonban nem azt jelenti, hogy feltartott kézzel lépünk pályára, sőt! Az előző heti Tempo elleni vereség után szeretnénk megmutatni, hogy még mindig számolni kell velünk, tudunk meglepetést okozni. A mérkőzés 60. percéig fogunk harcolni és a cél, hogy a végén ne lehajtott fejjel hagyjuk el a pályát. Előre is köszönjük a szurkolóinknak, akik az egész szezonban mellettünk vannak – fergeteges hangulatot teremtve minden meccsen – , hogy most is biztatni fognak minket. Remélem a végén ők is büszkék lesznek ránk!”

Program

2022.02.12,18:00 | Orosháza, Városi Sportcsarnok
Orosházi NKC – Csepel DSE
A mérkőzés védettségi igazolvánnyal és maszkban megtekinthető a helyszínen!
Hajrá lányok, hajrá Csepel! #csakaXXI