NŐI U19: Vereség a SZISE ellen a bajnokság nyitányán!

Lejátszotta első bajnoki mérkőzését női U19-es csapatunk az I. osztályban. A lányoknak idén új kihívásokkal kell megküzdenie, hiszen a csapat átkerült a keleti csoportból a nyugatiba, ami még egyenlőre teljesen ismeretlen számukra. Ennek megfelelően a Szent István elleni mérkőzésen is nehezen kezdtek a lányok, a 21. percben már 8 góllal vezetett az ellenfél, amit félidő végére sikerült ledolgozni 4 gólos hátrányra. A javuló játék ellenére a második félidő sem tartogatott sok jót a csepeliek számára, ismét csak a félidő végén sikerült közelebb férkőzni az ellenfélhez, emiatt a fordításra és a két pont megszerzésére már nem maradt ideje a csapatnak.

Eredmény: Csepel DSE – Szent István SE 24-27(10-14)

Gólszerzők: Szentkirályi Lotti 1, Farkas Flóra 1, KAJDÁCSI Kata 10, PALLAGI Rebeka 8, Rippel Tamara 2, Lakics Luca 1, Szabó Antónia, 1

Védések: Lakatos Szintia 17, Szemző Csillag 2

Meggyes Rita: “Az ifjúsági csapat a jobb játékerőt képviselő Szent István csapata ellen játszott. Sok hibával kezdtük a mérkőzést ziccereket, hétmétereseket hagytunk ki. Végig küzdöttek a lányok, nem adták fel egy pillanatra sem. Remélhetőleg a hasonló rangadókat ebben az évben a jelenleg sérültekkel kiegészülve meg fogjuk nyerni. Dicséret illeti a lányokat. Hajrá Csepel!”

Legközelebb Mosonmagyaróvárra látogatnak a lányok, ami szintén nehéz mérkőzésnek ígérkezik. Ellenfelünk az első fordulóban a Kozármisleny csapatát győzte le idegenben 5 góllal. Mindent bele lányok!

Program

🇭🇺 Női U19 I.osztály, nyugati csoport, 2. forduló
🆚 Mosonmagyaróvári KC – Csepel DSE
🗓 2022.09.07. (szerda) 15:00
📍 Helyszín: Mosonmagyaróvár, UFM Aréna

Hajrá lányok, hajrá Csepel!💙❤️ #csakaXXI