Önkormányzati segítség sportoláshoz

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata 2011. december 15-i testületi ülésén elfogadásra került Morovik Attila alpolgármester úr által beterjesztett, a szociális rászorultság alapján megállapítható pénzbeli és természetbeni ellátásokról szóló rendelettervezet. A tervezet hatályba lépését követően, azok a hátrányos helyzetű csepeli lakosok, akik a rendeletben meghatározott feltételek alapján jogosultak a Csepeli nevelési segélyre, kérvényezhetik, hogy a segély összege a törvényes képviselő vagy a nagykorú jogosult választása alapján, sportegyesület tagdíjának befizetésére is fordítható legyen.

Nagy örömünkre szolgál, hogy Csepel Önkormányzata a fent említett rendelet elfogadásával lehetőséget biztosít egyesületi szinten sportolni azoknak a gyermekeknek is, akiknek eddig anyagi korlátok miatt erre nem adódott lehetőségük!

Bővebb információért hívja a következő számokat: 278-2717, 278-29-40, 278-2870, ill. csatoljuk a rendelettervezet teljes szövegét és a tervezetből külön kiemelve a Csepeli nevelési segélyre vonatkozó részletet egyaránt.

Budapest, 2012. január 1.

Üdvözlettel:

Csepel Diáksport Egyesület

Rendelettervezet a szociális rászorultság alapján megállapítható pénzbeli és természetbeni ellátásokról

Csepeli nevelési segélyre vonatkozó részlet