Országos döntőbe jutottunk!

A mai napon mérföldkőhöz érkezett egyesületünk. Igazolást nyert az egyik indok, amiért a Csepel DSE-t megalapítottuk. Sikerült bebizonyítanunk, hogy Csepelen fantasztikus képességű gyermekek laknak! Minden korosztályunknál töretlen a fejlődés, de most az egyik csapatunkat külön is szeretnénk kiemelni, hiszen a 2001-2002-es leányaink a gyermek bajnokság országos döntőjébe jutottak! Ez azt jelenti, hogy jelenleg az ország 8 legjobb csapata között tartják számon a Csepel DSE-t és ez még nem a végállomás…

Az a tény, hogy leányaink nálunk fogtak először kézilabdát a kezükbe és egyesületünk edzőinek irányítása mellett sajátították el mindazt, ami ehhez a fantasztikus eredményhez kellett, még inkább emeli ennek a sikernek a jelentőségét.
Nagyon büszkék vagyunk rátok leányok, köszönjük, hogy vagytok nekünk!
És tényleg nem közhely, mert így is gondoljuk, köszönjük a szülőknek, hozzátartozóknak és természetesen az edzőknek azt a rengeteg munkát, ami lehetővé tette, hogy idáig elérjünk!
Sok hasonló boldog pillanatot kívánok még magunknak, hiszen mi így közösen alkotjuk azt a fantasztikus csapatot, amelynek a neve Csepel DSE!

Az országos döntőbe jutott csapat:
Bartis Fanni, Bálint Renáta, Benedek Réka, Dávid Viktória, Duka Viktória Beatrix, Fehér Laura, Filler Vivien, Kajdácsi Kinga, Kanyik Boróka, Kerekes Dorina, Klacsák Zsófia, Lukács Vanessa, Nagy Kitti, Szabó Réka, Tóth Szilvia
Gálhidiné Nagy Zsuzsanna és Csányi László és az összes többi Csepel DSE edző

Hajrá Csepel!

 

Budapest, 2015. május 10.

Üdvözlettel:

                 Csepel DSE