RENDHAGYÓ BEHARANGOZÓ: Békéscsaba előtt bemutatjuk Nektek Kemenczik Martinát!

Kemenczik Martina az alapozási időszak után csatlakozott felnőtt női csapatunkhoz, hogy játéktudásával és rutinjával segítse fiatal gárdánkat. A Kispest elleni rangadón a mérkőzés egyik legjobb csepeli játékosa lett a pályán nyújtott higgadt, intelligens játékával, ami nagyon sokat segített abban, hogy lányaink vissza tudjanak kapaszkodni a mérkőzésbe. Matyi – ahogy a közeli ismerősei hívják – azonban nem csak a teremkézilabdázásban nyújt kiemelkedőt, strandkézilabdázásban az ország egyik legjobb játékosa, aki válogatott szinten űzi ezt a sportágat! A Békéscsaba elleni Magyar Kupa forduló előtt egy rendhagyó beharangozó keretén belül szeretnénk Nektek bemutatni őt!

Először is kicsit mutasd be magad a csepeli közönségnek! Honnan érkeztél, milyen poszton játszol, és milyen céljaid vannak idén?

Gödről érkeztem, ott is nevelkedtem, de aztán több csapatban is megfordultam. A tavalyi évet a Salgótarjáni Strandépítők csapatában töltöttem, ahol irányító poszton játszottam. Idén szeretném a csapatot segíteni a játékommal és szeretnék minél többet fejlődni egyénileg is.

A hétvégén részt vettél a Strandkézilabda Bajnokok Kupáján, Palermoban, ahol az All Star csapatba is beválogattak, amihez gratulálunk! Mesélsz nekünk erről a sportágról és a kapcsolatodról vele?

Először is köszönöm szépen! :) Hatalmas nagy megtiszteltetés részt venni egy ilyen rangos eseményen. Nagy örömmel töltött el, hogy bekerültem az All Star csapatba, felejthetetlen élmény volt számomra. A strandkézilabda teljesen más mint a terem. Kint játszunk a homokban, szól a zene, mások a szabályok a cseréket és a gólszerzés lehetőségeit nézve is, illetve akár esőben, de akár 40 fokban is játszhatunk. Számomra olyan varázsa van ennek a sportágnak, amiről napokat tudnék mesélni, de akkor sem tudnám igazán átadni. Ezt át kell élni! ;)

Még alig poroltad le magadról a homokot, ma máris pályára lépsz a lányokkal Békéscsabán a Magyar Kupa II. fordulójában. Mit vársz a mérkőzéstől?

Igen, nincs megállás, javában zajlik a teremszezon, a homokról máris vissza kell ugrani a teremcipőbe. Úgy gondolom, hogy egy nagyon nagy iramot diktáló és rutinos csapattal állunk szemben. Az első perctől kezdve komolyan kell vennünk a mérkőzést, és harcosan játszani.

Egy utolsó kérdés: Hogy érzed magad Csepelen? Sikerült megtalálni a közös hangot az edzővel és a csapattal? Mi az, ami a leginkább tetszik itt?

Úgy gondolom minél több időt töltök a csapattal, annál jobban kibontakozom. Mind a lányok között, mind a mérkőzéseken. Nagyon szimpatikus volt a csapategység már az első perctől kezdve amikor megérkeztem.

Matyinak köszönjük szépen a bemutatkozást és sok sikert kívánunk neki!

Tehát ma Magyar Kupa mérkőzés – II.forduló – Békéscsabán 17:00-kor!

Hajrá lányok! Hajrá Csepel! #csakaXXI