STÁB: Bemutatjuk Kuncz Gábort, egyesületünk sportmasszőrét!

Legnagyobb sajnálatunkra sportmasszőrünk, Berán Antal, idén már nem tudta vállalni a munkát, emiatt új munkaerő után kellett néznünk. A kiírt álláshirdetésünkre szerencsére sokan jelentkeztek, akik közül Kuncz Gábort választottuk ki. Gábor több éve dolgozik sportolókkal, ő maga is rendszeresen sportol. Érkezése nagy öröm volt számunkra és a sportolóink számára egyaránt.

Kuncz Gábor: „Közel 10 éves tapasztalattal rendelkezem. Mindig is érdekelt a mozgás és a gyógyítás világa. Tisztában vagyok a testedzés és test megfelelő karbantartásának szükségességével. Sport, svéd, cellulit, irodai szék, lágy csontkovácsolás, fascia tréning, FDM terápia és sportrehabilitáció képesítéssel rendelkezem, emellett jártas vagyok a kinezio tapaszolásban is. Bőrünk a legnagyobb érzékszervünk, azon keresztül juttatunk be ásványi anyagokat, így nem mindegy hogy mit kenünk rá. Sportoló révén tisztában vagyok vele, hogy fontos a folyamatos karbantartás, de nem csak azoknak, akik aktívan edzenek, hanem azok számára is, akik a mindennapjaikat szeretnék kényelmesebbé tenni. Folyamatos sportmasszőri továbbképzéseim során mindig kifejezett figyelmet fordítok arra, hogy más kultúrában bevált módszereket is hatékonyan, a mai világunknak megfelelően tudjam alkalmazni. A többéves sportolókkal eltöltött intenzív sportmasszőri időszakom alkalmat adott arra, hogy szerteágazó tapasztalatot gyűjtsek az izomsérülések és a regeneráció terén. 15 éve sportolok, ez idő alatt számos eredménnyel büszkélkedhetek.”

Gábor érkezésével a szakmai stáb végleges keretet öltött. Úgy gondoljuk, hogy infrastrukturális és szakmai hátterünk is biztosított ahhoz, hogy sportolóink csapatként elérjék kitűzött céljainkat egyénileg pedig eljussanak az adottságaik alapján elvárható legmagasabb szintre.

Hajrá Csepel!