SZEZONÉRTÉKELŐ: Hibátlan szezon a leány U15-ös csapatunktól!

Szezonértékelő sorozatunkban minden csapat edzőjével készítettünk interjút, amiben a szezonról és a jövő évi tervekről kérdeztük őket. A harmadik cikkben Csányi Lászlót, a leány U14/U15-ös csapat vezetőedzőjét kérdeztük.

Hogyan értékeled a szezont? Mi az, amiben a legtöbbet tudott előrelépni véleményed szerint a csapat?

A szezonunk felemásra sikerült a járvány okozta körülmények miatt, viszont annál jobb társaság formálódott a lányokból. Igazi csapat munkát láttam tőlük, ami többféle felállásában is működött a mérkőzéseken. Jó volt látni őket közösségként is, valamint nagyon rövid idő alatt látványosan fejlődtek egyénileg és csapat szinten is. Miután kevesen voltunk, egymás segítése példaértékű volt. Innen reményeim szerint, lesznek olyan egyéniségek idővel, akik az ifi és felnőtt csapatba is odaérkezhetnek! A folyamatos technikai és taktikai feladatok mellett, a játék sebességében tudtunk előre lépni. Ebben versenyképesek a lányok szinte minden csapattal.

Mire vagy a legbüszkébb, volt-e olyan mérkőzés/esemény, ami megmaradt valamiért?

Eredményesek voltunk, az U15-ös csapat veretlenül hozta le a lejátszott 12 mérkőzését, és ebben három elsőosztályú csapatot is megvertünk a fordulók folyamán. Ez a jövőre nézve nagyon biztató, a feljebb lépő játékosokat képesnek tartom arra, hogy az új korosztályban is jól teljesítsenek. Munkabírásuk révén jó példával jártak elől, és tanultak tőlük a fiatalabbak! KÖSZÖNÖM a szülői támogatást, amit a gyerekek, és a magunk részéről mi is egyaránt tapasztaltunk Zsuzsa nénivel.

Mi okozta a legnagyobb nehézséget? Hogyan sikerült ebből a nehézségből kilábalni?

Az edzéslátogatás a körülménykéhez képest jó volt. Előfordult néhányszor, hogy újra kellett tervezni, mert a kevesebb néha hasznosabbnak és eredményesebbnek tűnt. A Tudatosság és a kreativitás amiben szeretnék továbblépni.

Mik a tervek a jövőre nézve? Mikor kezdődik számotokra a felkészülés? 

A korosztály július végén egy kis ráhangolással kezd, de a komolyabb munkát csak augusztus elején kezdi meg. Sajnos versenykiírás nincs még, ezért itt még minden a tervezés alatt és előtt áll.

Köszönjük az interjút és sok sikert kívánunk a csapatnak jövőre!

Hajrá Csepel! #csakaXXI