SZEZONÉRTÉKELŐ LÁNY U11: Minden szinten kimagasló teljesítményt nyújtottak a lányok!

A korosztályában igazán kiemelkedő csapatról beszélünk, amikor a lány U11-es gárdáról írunk. A lányok rengetegen vannak és remek csapatot alkotnak, edzőjük, Zsuzsa néni joggal büszke rájuk. A bajnokságukban ugyan nincs még eredmény számítás, de az jól látszott minden mérkőzésen, hogy jelenleg a területükben nem volt olyan csapat, amely ellen nehezen vették volna fel a versenyt. Mind mezőnyben, mind kapuban kiemelkedő teljesítményeket láthattunk egész évben, amihez gratulálunk a lányoknak és az edzőjüknek is! Lássuk tehát Gálhidiné Nagy Zsuzsa hogy látta a szezont.

Gálhidiné Nagy Zsuzsanna: “A lányok nagyon sokat fejlődtek, a védekezésünk és a kapusteljesítményünk kimagasló volt az egész szezonban. Bátran állíthatom, hogy mi vezettük a legszebb támadásokat, köszönhetően a labdabiztos játékunknak és a lányok kemény munkájának. Közben kialakult egy jó csapategység is, a csapat tudott egymásért küzdeni, ez jól látszott az egész játékon, de főleg a védekezésen. Igyekeztük így évvégén is kihasználni azt, hogy még együtt vagyunk és több edzőmérkőzést játszottunk, hiszen azt gondolom, ott fejlődnek a legtöbbet a gyerekek. Több olyan momentum is volt, ahol nagyon büszke voltam rájuk, ezért nem is tudok kiemelni egy történést, nagyon jó volt velük dolgozni. Kicsit sajnálom is, hogy jövőre már nem dolgozhatok velük, de a szemem biztos nem veszem le róluk. Mindenkinek jó pihenést és további jó munkát kívánok!”

A lányok augusztus 1.-én kezdik meg a felkészülést, új edzővel a fedélzeten! További információt az új szezonnal kapcsolatban ebben a cikkben olvashattok!

Jó pihenést kívánunk a csapatnak és az edzőinknek! Találkozunk jövőre!

Hajrá Csepel! #csakaXXI