SZEZONÉRTÉKELŐ: Példás kitartás a 2008-2009-es fiúktól!

Szezonértékelő sorozatunkban minden csapat edzőjével készítettünk interjút, amiben a szezonról és a jövő évi tervekről kérdeztük őket. A negyedik cikkben Kéri Mózest, a fiú U13/U12-es csapat vezetőedzőjét kérdeztük.

Hogyan értékeled a szezont? Mi az, amiben a legtöbbet tudott előrelépni véleményed szerint a csapat?

Összességében jónak. Önmagában amiatt, hogy nem kellett leállnunk. Nem mondtunk le sem edzést sem mérkőzést a COVID miatt. A legnagyobb előrelépést a játékosaim hozzáállásán láttam. A 2008-asok nagyfiúsodnak, és ezzel párhuzamosan úgy látom, hogy sokat nőtt a kézilabda iránti elkötelezettségük és lelkesedésük. A 2009-eseknél pedig sokkal tisztábban látom kire, és milyen feladatokban számíthatok. Ők nincsenek sokan, de rengeteg lehetőség rejlik egyénileg és csapatként is azokban, akik végigdolgozták a szezont.

Mire vagy a legbüszkébb, volt-e olyan mérkőzés/esemény, ami megmaradt valamiért?

U13-as bajnokságban a Szigetszentmiklós legyőzése. Évek óta próbálkoztunk ezzel. Előző nyáron elvileg ők erősödtek, mi jelentősen gyengültünk. Aztán a fiaim a pályán bebizonyították, hogy mi biztosan nem gyengültünk és legyőztük őket. U12-ben azokra a mérkőzésekre vagyok nagyon büszke, amin 20 gól felett lőttünk, és minden mezőnyjátékosom betalált.

Mi okozta a legnagyobb nehézséget? Hogyan sikerült ebből a nehézségből kilábalni?

Egyértelműen a mérkőzéshiány. Ebben a korosztályban nagyon fontosak a mérkőzések már csak a motiváció fenntartása miatt is. Azonban a fiúk ezt is kiválóan leküzdötték és a körülményekhez képest kiváló szinten volt a motivációjuk végig.

Mik a tervek a jövőre nézve? Mikor kezdődik számotokra a felkészülés? 

Szeretnénk egyénileg és csapatként is továbbfejlődni. A felkészülést idén már július 26-án kezdjük, majd a 2008-as fiúk Szarvasra is mennek edzőtáborba. A következő szezonban az U14-es és U13-as bajnokságban tervezünk indulni. Az hogy ez hogyan fog kinézni még nem tudjuk, hiszen jelenleg még nincs versenykiírás.

Köszönjük az interjút és sok sikert kívánunk a csapatnak jövőre!

Hajrá Csepel! #csakaXXI