Tájékoztatás a koronavírussal kapcsolatos, egyesületünket is érintő változásokról

Tisztelt Szülők és Sportolóink!

Engedjék meg, hogy a koronavírus magyarországi terjedése miatt, az egyesületünket is érintő, fontos tudnivalókat megosszuk Önökkel!

A Magyar Kézilabda Szövetség a következő előzetes tájékoztatást adta.
2020. március 12-től a magyarországi kézilabda mérkőzések kizárólag zártkörű rendezésben játszhatók le. Ez azt jelenti, hogy a játékosokon, a szakmai stábon és az egyesület képviselőin kívül mások nem tartózkodhatnak a mérkőzések helyszínein.

Az Eötvös József Általános Iskola 2020. március 12-től megtiltja, hogy a tornatermében külső foglakozásokat tartsanak. Az előzőek értelmében, egyesületünk az adott időponttól kezdődően nem veheti igénybe a létesítményt. A döntéssel érintett csoportoknak igyekszünk pótolni a kiesett edzésidőpontokat, amiről hamarosan egy újabb tájékoztatást küldünk.

A Széchenyi István és a Vermes Miklós Iskolákban a következő feltételek betartása mellett továbbra is megtarthatjuk a foglalkozásokat:

  • Szülő nem léphet az iskola területére.
  • Az edzések megkezdése előtt, az edzők által meghatározott időpontban az iskolán kívül találkoznak a csoportok, majd a portás értesítését követően, az általa meghatározott útvonalon (nem az iskolán keresztül), együtt mennek be az iskola épületébe. Edzés végeztével a sportolók és edzőik szintén közösen hagyják el az épületet, amit utána jeleznek a portás felé. A szülők ekkor vehetik át a gyermekeket.

Az ÁMK Csarnokkal kapcsolatban ezidáig nem kaptunk korlátozó használatra vonatkozó értesítést, tehát az oda kiírt foglakozásokat változatlanul megtartjuk.

A fenti tájékoztatók határozatlan ideig, visszavonásig érvényesek.

Kérjük Önöket, hogy mindannyiunk érdekében legyenek partnerek és alkalmazkodjanak a tájékoztatóban leírtakhoz! Csak azok jöjjenek a foglakozásokra, ill. hozzák el gyermekeiket, akik az előzőekben megfogalmazott feltételeket maradéktalanul betartják!

Budapest, 2020. március 11.

Köszönjük megértésüket!

Üdvözlettel:

Kalmár Zsolt