Új edző csatlakozott hozzánk!

Egyesületünk vezetése előzetes megállapodást kötött Bona Gergővel. A megállapodás alapján Gergő váltja Győrffy Sándort és irányítja majd a 2020/2021. évi versenyidőszakban a Csepel DSE NBII felnőtt férfi és II. osztályú ifjúsági fiú csapatait. Megkértük Gergőt, hogy néhány mondat erejéig beszéljen magáról. A megküldött bemutatkozó anyagból szemezgettünk és osztunk most meg részleteket.

„42 éves vagyok, civil foglalkozásom szerint német-történelem szakos középiskolai tanár. Viszonylag korán kezdtem edzősködni, immár több mint 20 éve. Pályafutásom jelentős részét, egy kis esztergomi kitérő kivételével, Dorogon töltöttem. Először szerepet vállaltam a fiú kézilabda szakosztály felélesztésében, a sikeres újraindulás után az NB II. felnőtt bajnokságig jutottunk. Az elmúlt 10 évben leány vonalon dolgoztam, szakosztályvezetőként, felnőtt, ifjúsági, serdülő illetve az utolsó évben U14-es edzőként is tevékenykedtem. Csapataim eljutottak OSB döntőig, több junior majd ifjúsági bajnoki címet szereztek, az idei bajnokság felfüggesztésekor ifjúsági leány csapatom a II. osztály nyugati csoportban az első helyen állt. Fontosnak tartom kiemelni, hogy a 10 éves építő munkának köszönhetően a Dorogi ESE NB I/B-s csapat lett, az elmúlt két szezont a magyar kézilabdázás második vonalában töltöttük. Edzői filozófiám egyik fontos pillére, hogy mindig van hova fejlődni, ehhez viszont kellenek az inspiráló körülmények, erős szakmai háttér és ambiciózus fiatalok. Úgy tapasztaltam, mindhárom adott Csepelen, ezért is döntöttem úgy, hogy edzői pályafutásomat itt folytatom.”

Úgy gondoljuk, Gergő személyében ismét egy komoly szakember csatlakozott hozzánk, kiegészítve és hozzátéve a már eddig is rendelkezésre álló, kiváló szakmai stábhoz. A Laurencz László Sportcsarnok átadásával és felkészült szakmai stábunk segítségével, minden felétel adott ahhoz, hogy magas szintre emeljük a csepeli kézilabdázást. Véleményünk szerint, az előző cél megvalósításban nagy segítségünkre lehet Gergő, ezért is esett a választásunk rá.

Kedves Gergő!

Nagyon örülünk érkezésednek, legyél üdvözölve a Csepel DSE népes családjában, ahová mától Te is tartozol!