UTÁNPÓTLÁS: A legmagasabb szinten versenyezhetnek sportolóink!

A járvány miatt és a Magyar Kézilabda Szövetség döntése értelmében sajnos az előző szezonban sem tudták a csapatok a pályán befejezni az utánpótlás bajnokságokat, ahol azonban két csapatunk is esélyes volt az aranyérem megszerzésére és ezáltal a magasabb osztályba való feljutásra. Abban reménykedhettünk, hogy a Szövetség egyedi elbírálás alapján megadja nekünk az esélyt arra, hogy bebizonyíthassuk, a csepeli kézilabda a legmagasabb szinten is megállja a helyét. A felelős bizottság előző héten bírálta el kérvényünket, méghozzá pozitívan, így büszkén mondhatjuk, hogy az ifjúsági leány csapatunk után immáron a férfi ifjúsági és a leány serdülő csapatunk is az I.osztályban folytatja a versenyzést a következő szezontól!

Nagyon boldogok és büszkék vagyunk arra, hogy a saját erőnkből feljutva, a saját nevelésű játékosainkkal immáron három osztályban is a legmagasabb szinten képviselhetjük Csepelt a kézilabda bajnokságokban! Tíz évvel ezelőtt még csak álmodni mertünk ilyen teljesítményről, ami most megvalósult. Reméljük, hogy ez még több csepeli gyereket terel majd a kézilabda felé és még tovább tud fejlődni egyesületünk és vele együtt a csepeli kézilabda!

Ez egy hatalmas kihívás, de ugyanakkor nagyon jó fejlődési lehetőség is a sportolóiknak, amiből biztosak vagyunk benne, hogy nagyon sokat fognak tanulni és a jövőben ezt kamatoztatni tudják majd kézilabdás pályafutásuk alatt.

2021/2022 Férfi ifjúsági I.osztály – keleti csoport, tabella

1. DEAC NK KFT.
2. Eger Eszterházy SZSE
3. Pick KZRT.
4. Gyöngysport NK KFT.
5. Békési FK KFT.
6. Kecskeméti TE
7. Rév TSC
8. Mezőkövesdi KC
9. FTC KN KFT.
10. Orosházi FKSE
11. PLER Sport KFT.
12. Csepel DSE
13. Dabasi KC VSE
14. Békéscsabai DKSE

2021/2022 Leány serdülő I.osztály – keleti csoport, tabella

1. Vasas SC
2. Csepel DSE
3. DVSC KKFT.
4. Békéscsabai ENKSE
5. MTK KKFT.
6. Hajdúnánás SK
7. FTC KN KFT.
8. Orosházi NKC
9. Váci NKSE
10. DKA Dunakanyar
11. EURONOVEX USE
12. Várda KKFT.
13. Szeghalmi NKC
14. Szegedi NKE

Hajrá Csepel! #csakaXXI #csakakékpiros