UTÁNPÓTLÁS BESZÁMOLÓ: U13-as fiú csapatunk hazai pályán zárta az évet!

Az U13-as bajnokság elérkezett utolsó fordulójához. A korosztályos fiúk abban a szerencsés helyzetben voltak, hogy hazai pályán játszhatták utolsó 2 mérkőzésüket az idei szezonban.

Az első találkozón a Dunaharszti MTK csapatával csaptunk össze. Jól indult számunkra a találkozó, ugyan gyakran döcögött kicsit a labda, de jó néhányszor bátor és jól megkomponált támadásoknak tapsolhatott a lelkes hazai publikum. Az első félidő második felében a fiatalabbak kicsit megszeppenve játszottak az első néhány percben, de aztán ők is felvették a ritmust és bátran küzdöttek az ellenfél idősebb játékosaival és a csúszósnak vélt labdával. A második játékrészben mindkét csapat érezhetően elfáradt, mi talán kicsit jobban, és nagyon nagyot kellett küzdeni, hogy tartani tudjuk a lépést a Harasztival, de ez végül sikerült. Így nem csak a játék során mutatott teljesítménynek örülhettünk a végén!

A nap második találkozója a Diósdi DSE csapata ellen volt. Derekasan küzdöttünk a fizikálisan magasabb és erősebb ellenféllel, sokszor el is jutottunk helyzetig, de a Diósd kapusa nagyon jó napot fogott ki. Lövéseink jelentős része nem jelentett számára komoly kihívást. A találkozó legszebb találatát, azonban mi szereztük. Guttyán Simon a saját kilenceséről lőtt szemfüles gólt, látva, hogy az ellenfél kapusa messze kint van kapujából!

Bona Gergő: „Nagy élmény volt számomra ez a 2 mérkőzés, eddig is tudtam, hogy tehetséges fiatalok alkotják ezt a csapatot, de most beugróként személyesen is meggyőződhettem róla. Amennyiben a következő időszakban némileg komolyodik az edzéseken a hozzáállásuk, akkor nemsokára igazán jó csapat lehet majd belőlük! Mindössze kicsit nagyobb lelkesedésre, több bátorságra és még több munkára van szükség. Köszönjük a szülők lelkes buzdítását!”