V. Csepel DSE Családi nap

Tisztelt Szülők és Sportolóink!

Köszönjük szépen sportolóinknak, hozzátartozóiknak és Morovik Attila alpolgármester Úrnak, hogy részvételükkel megtisztelték ötödik családi napi rendezvényünket!
Külön köszönettel tartozunk a Kajdácsi családnak, akik azon túl, hogy három fantasztikus leánnyal képviseltetik magukat egyesületünkben, a Családi nap alkalmával két felfújható „ugráló várat” biztosítottak a gyermekek szórakoztatásának érdekében!
Köszönjük a szülőknek, hogy ismét felvállalták a helyszíni bográcsozás minden terhét, hogy finomabbnál finomabb süteményeket készítettek és azt, hogy ismét rengeteg papírt hoztak, amivel támogatták egyesületünk működését!
Reméljük mindenki jól érezte magát, hiszen a programok és az elért eredmények alapján volt minek együtt örülnünk! Úgy gondoljuk, hogy a Családi nap méltó környezetet biztosított a bajnokságokban nagyszerűen szerepelt csapataink díjainak átadására, hiszen a szülők, barátok, ismerősök tapsviharának kíséretében nagyszerű érzés a díjak átvétele és átadása is. Köszönjük alpolgármester Úrnak, hogy a részvételen túl, az érmek átadását is elvállalta, ezzel még inkább hangsúlyossá tette a számunkra nagyon kedves díjátadó eseményünket!
Nagyszerű évadot zártunk, bízunk benne, hogy a következő, vagy inkább az elkövetkezők is hasonlóan szépek és sikeresek lesznek!
Mindenkinek nagyon tartalmas, boldog nyarat kívánunk!
Augusztusban újra találkozunk!

Az eseményről készült képeket és videót honlapunkon “https://csepeldse.hu/kepgaleria/2015-06-13-v-csepel-dse-csaladi-nap-2/, https://csepeldse.hu/videok/2015-06-13-v-csepel-dse-csaladi-nap/” megtekinthetik.

Budapest, 2015. június 13.

Köszönettel:

Csepel DSE