11.HETI EREDMÉNYEK: Megszerezte első győzelmét női U19-es csapatunk és nagyon fontos pontokat gyűjtöttek a serdülők is!

Női vonalon az eddigi egyik legeredményesebb hétvégét zárták a csapatok! Mind felnőtt, mind utánpótlás szinten sikerült pontokat szerezni, U19-es csapatunknak ráadásul az évben először. Reméljük ez ad egy kis erőt a lányoknak a folytatásban! A fiúknál több esetben is félidei vezetés után vesztettek pontokat a csapatok, illetve U12-es gárdánk az új pénzügyőrből csatlakozott srácokkal kiegészülve 100%-os hétvégét zárt! Gratulálunk a csapatoknak!

Női felnőtt NBII – bajnoki mérkőzés

Helyszín: ÁMK csarnok – 1214 Budapest, Simon Bolivár stny. 1-4.

Időpont: 2023. március 18.,szombat

Csepel DSE – Ceglédi KCSE 36-22 (18-8)

Őze Beáta: “A jó kezdéssel megalapoztuk a mérkőzést végső kimenetelét. Bár számottevő ziccert hibáztunk, a győzelem nem forgott veszélyben. A kapusok teljesítményével és alapvetően a hozzáállással elégedett vagyok.”

 

Férfi felnőtt NBII – bajnoki mérkőzés

Helyszín: II. Rákóczi Ferenc Ált. Isk. Sportcsarnok – Kecskemét, Tóth László sétány 2

Időpont: 2023. március 19.,vasárnap

Kecskeméti TE U23 – Csepel DSE 28-25 (13-16)

 

Lány U19 bajnoki mérkőzés

Helyszín: ÁMK csarnok – 1214 Budapest, Simon Bolivár stny. 1-4.

Időpont: 2023. március 18.,szombat

Csepel DSE – Szombathelyi KKA 31-23 (14-13)

Tóth Máté: “Sok hibával fűszerezve, de végig bízva magunkban, sikerült megszerezni az első győzelmünket a bajnokságban. Büszke vagyok mindenkire, csapatként tudtunk nyerni. Dolgozunk tovább, megpróbáljuk a legtöbbet kihozni a maradék időnkből.”

 

Férfi U20 I.osztály – bajnoki mérkőzés

Helyszín: OBO Aréna – Dabas, Iskola utca 5

Időpont: 2023. március 16.,csütörtök

Dabas KC – Csepel DSE 37-32 (13-20)

Matuz István: “Nem jó előjelekkel indultunk neki a mérkőzésnek sok a betegünk, és a sérültünk. Csepel egy speciális éghajlati zónába van, mert a csapatban mindig van egy-két beteg. A mérkőzés első félidejében frissek voltunk, eredményesen tudtuk a gyors játékunkat játszani. Sajnos a 2. játékrészben az ellenfél védekezése felerősödött, el is fáradtunk, a cserék pedig nem tudtak segíteni legalább annyit, hogy meccsben maradjunk. A mérkőzés végére összeomlottunk, ennek köszönhető a vereség.”

 

Lány U17 bajnoki mérkőzés

Helyszín: ÁMK csarnok – 1214 Budapest, Simon Bolivár stny. 1-4.

Időpont: 2023. március 18.,szombat

Csepel DSE – Szombathelyi KKA

Meggyes Rita:Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, a védekezésünk -amit megbeszéltünk- jól működött. Támadásban felállt fal ellen jól játszottunk és nagyon szép egyéni- és csapat indulásaink is voltak. Az egész csapat kivette részét a gólgyártásból, tényleg egy CSAPATként működtünk. Gratulálok mindenkinek, nagyon jó érzés, amikor ilyen jól lehet meccselni a lányokkal. Hajrá Csepel!”

 

Lány U14 bajnoki mérkőzés

Helyszín: ÁMK csarnok – 1214 Budapest, Simon Bolivár stny. 1-4.

Időpont: 2023. március 19.,vasárnap

Csepel DSE – Vecsési SE 30-17 (16-7)
Csepel DSE – Budafoki KSE 18-22 (6-8)

Kéri Mózes: “Jó volt hazai pályán játszani, köszönjük mindenkinek aki kijött! 12 játékosom lőtt a forduló során gólt. Az első mérkőzésen végig más tempóban játszottunk, mint az ellenfelünk, és a nyitott védekezésünk is jól működött. A Budafok elleni rangadó hullámzó mérkőzés volt. 20 perc jó játék azonban nem elég a győzelemhez. Az első félidőben összeszedett 4 gólos hátrányból a második félidő közepére sikerült 2 gólos előnyt kiharcolni, de a kapusuk és a védelmük az utolsó 8 percben megoldhatatlan feladat elé állított minket. Sok ilyen mérkőzést kell még játszanunk. Fiatalok és tapasztalatlanok vagyunk az ellenfelekhez képest, de lendületesek és kitartóak. Gratulálok a lányaimnak!”

Fiú U14 bajnoki mérkőzés

Helyszín: Patakpart Általános Iskola – Budakalász, Klisovác u. 15

Időpont: 2023. március 18.,szombat

Csepel DSE  Budakalász SC 28-34 (15-20)

Bp. Honvéd – Csepel DSE 37-25 (18-12)

 

Lány U12 bajnoki mérkőzés

Helyszín: Semmelweis Egyetem Sportcsarnok – 1103 Budapest, Zágrábi u.14.

Időpont: 2023. március 18.,szombat

Csepel DSE – Százhalombattai VUK SE 18-16 (9-7)

Csepel DSE – KSI SE 26-11 (14-3)

Kéri Mózes: “Az első mérkőzés jó színvonalú volt, mindent ki kellett adnunk magunkból. Nagyjából a 10. perctől kezdve végig vezettünk, és a kihagyott büntetőknek köszönhetően nem lett nagyobb a különbség. Egy erős ellenfél ellen tudtunk a hiányzóink ellenére is győzni, és jó volt látni, hogy a csapat egységesen igyekezett megoldani a meccs előtt és közben jelentkező nehézségeket. Gratulálok! A második mérkőzést nehéz értékelni. Tudtuk tovább gyakorolni a nyitott védekezésünket, és volt néhány kiváló egyéni teljesítmény. Április 2-án hazai fordulóval folytatjuk, várom már!”

 

Fiú U12 bajnoki mérkőzés

Helyszín: Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand – Budaörs, Hársfa utca 6

Időpont: 2023. március 19.,vasárnap

Halásztelki BSE – Csepel DSE – elmaradt

Csepel DSE – Budai Farkasok 26-10 (11-5)

Forgács Klaudia: “Az első mérkőzésünket a Halásztelek csapata ellen játszottuk. Hivatalosan egyéb okok miatt elmaradt, de a mérkőzést edzőmeccs keretein belül lejátszottuk. A következő ellenfelünk a Budai Farkasok voltak. Az első perctől kezdve nagy iramot diktáltunk. Támadásban könnyen alakítottunk ki helyzeteket, amiknek a nagy részét gólra is váltottuk. Védekezésben pedig megtaláltuk a kellő agresszivitást és csapatként tudtunk együttműködni. A kapusaink pedig remekeltek hátul. Büszke vagyok a srácokra mert fantasztikusan kézilabdáztak ezen a hétvégén.”

 

Hajrá Csepel!💙❤️ #csakaXXI