Csepel DSE sikerek Debrecenben

2015. január 30-február 1. között két korosztályban U13L (2001 leány) és U12F (2002 fiú) vettünk részt a VIII. Főnix Kupán. Nagy örömünkre ismét léptünk egyet előre, hiszen a tavalyi eredményeit mindkét csapatunk túlszárnyalta. Idén a leányok második, a fiúk negyedik helyezést értek el. A szülők által, a torna teljes ideje alatt biztosított fergeteges hangulatban, sportolóink végig fantasztikusan küzdöttek és ennek eredményeként megérdemelt sikert arattak! Leányainkat csak a Debreceni SI tudta hatalmas küzdelemben két góllal felülmúlni, a többi csapatnak esélye sem volt a győzelemre ellenünk. A fiúk végig derekasan küzdöttek és csak a jelenleg még jobb játékerőt képező, a korosztály élmezőnyéhez tartozó csapatoktól szenvedtek vereséget. Az eredményhirdetés során csapataink kiváló eredményén túl egy fantasztikus egyéni sikernek is örülhettünk, hiszen a 2001-es leány korosztályban a torna legjobb játékosnak egyesületünk sportolóját, Benedek Rékát választották.

Ezúton gratulálunk minden Csepel DSE sportolónak és a csapatokat felkészítő szakembereknek, ill. szeretnénk megköszönni a szülök buzdítását és több éve tartó lankadatlan támogatásukat!

A VII. Főnix Kupa 2001-es leány korosztályában 2. helyezést elért csapat:

Bálint Renáta, Bartis Fanni, Benedek Réka, Dávid Viktória, Duka Viktória Beatrix, Fehér Laura, Filler Vivien, Kajdácsi Kinga, Kanyik Boróka, Kerekes Dorina, Klacsák Zsófia, Lukács Vanessa, Nagy Kitti, Szabó Réka

Csányi László edző

A VII. Főnix Kupa 2002-es fiú korosztályában 4. helyezést elért csapat:

Bakos Bálint, Balogh Gergő, Gyimesi Tibor, Györki Tamás, Horváth Tamás. Kanyik Barnabás, Király Barnabás, Levente Máté, Molnár Kevin, Pallagi Soma, Pauer Ádám, Skorka Kornél, Tótfalusi Gergely

Wohner István edző

Hajrá Csepel!

A kupán készült fényképeket és videót honlapunkon (https://csepeldse.hu/kep-galeria/2015-01-30-02-01-viii-fonix-kupa.php/nggallery/page/1, ill. a https://csepeldse.hu/galeria/videok) megtekinthetik.

Budapest, 2015. február 2.

Üdvözlettel:

                Csepel DSE