2018.09.08-09. VI. Auto-Fort-Csepel DSE Utánpótlás Kézilabda Torna

2018.szeptember 8-19-e között, immár hatodik alkalommal rendeztük meg az Auto-Fort-Csepel DSE Utánpótlás Kézilabda Tornát. Az eseményen négy korosztályban (U13 fiú, U14 leány, U12 fiú, U12 leány) 16 csapat küzdött az éremkért és a győzteseknek járó kupákért. A két nap alatt közel 250 sportoló lépett pályára és mutatta meg tudását a szép számban kilátogató nézőseregnek. Csapataink végig nagyszerűen küzdöttek és szép eredményeket értek el. Az U12 leány korosztályban harmadik, az U14 leány és U13 fiú korosztályban második helyezést értünk el. Nagy örömünkre U12 fiú korosztályban sikerült elhódítanunk a kupát!

Bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát és sok tapasztalattal, rengeteg pozitív élménnyel távozott! Köszönjük a résztvevő csapatoknak és vezetőiknek, hogy elfogadták meghívásunkat, a szurkolóiknak pedig a lelkes és sportszerű buzdítást!

Külön köszönjük az Auto-Fort képviseletében Csizmadia Csabának és Stégner Zsoltnak, hogy támogatásuk segítségével sikerült megrendeznünk a tornát és reményeink szerint sok-sok gyermeknek szereztünk nagyszerű pillanatokat!

A tornáról készült képeket a (https://csepeldse.hu/kepgaleria/2018-09-08-09-vi-auto-fort-csepel-dse-utanpotlas-kezilabda-torna/) oldalon megtekinthetik.

Budapest, 2018. szeptember 12.

 

 

Üdvözlettel:

                Csepel DSE