46. HETI UTÁNTPÓTLÁS EREDMÉNYEK: Újra pályára léphettek a legkisebbek!

Lány U17 I. osztály – 8.forduló

Helyszín: Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok

Időpont: 2022.11.19., szombat 11:00

Győri Audi ETO KC – Csepel DSE 60-15 (31-5)

Fiú U18 II. osztály – 11.forduló

Helyszín: Százhalombatta, Városi Szabadidő Központ

Időpont: 2022.10.01., szombat 11:00

Százhalombattai KE – Csepel DSE 28-25 (15-7)

Matuz István: “Bizakodva érkeztünk a mérkőzésre, de sajnos ugyanott folytattuk a játékot, ahol az előző mérkőzésen befejeztük. Az első félidőben 13 darab tiszta gólhelyzetet hagytunk ki, és 10 darab technikai hibát vétettünk. 8 gólos hátrányba mentünk a szünetre. A második félidőben valamelyest kevesebb hibával játszottunk, nem maradt ki annyi ziccer. Kettő és fél perccel a mérkőzés vége előtt 1 gólra is felzárkózhattunk volna, ha belőjük a helyzetünket. Nem sikerült, maradt a 3 gólos vereség, de a második félidőt megnyertük 3 góllal.”

Lány U15 II. osztály – 4. forduló

Helyszín: Budapest, BMTE Sportcsarnok

Időpont: 2022.11.19., szombat

Csepel DSE – Budaörsi KSE 11-24 (5-10)

Kéri Mózes: “Sajnos egy mérkőzést játszhattunk csak. Ütközött a serdülő bajnokival az időpont, így 8 játékossal tudtunk kiállni. Stabil védekezés és jó kapusteljesítmény jellemezte így is a csapatot, és a korábbi fordulókhoz képest sokkal több és jobb minőségű helyzetet tudtunk kialakítani. A visszarendeződés hiánya és az átengedett kipattanók miatt kaptunk ennyi gólt. A gyenge helyzetkihasználás és a sok önbizalmat nélkülöző befejezés miatt nem tudtunk közelebb kerülni ellenfelünkhöz. Gratulálok a lányoknak, mert összességében jól használtuk ki ezt a meccset arra, hogy tovább fejlődjünk.”

Fiú U15 II. osztály – 3. forduló

Helyszín: Budapest, BVSC-Zugló Edzőcsarnok

Időpont: 2022.11.19., szombat

Nova Kézisuli – Csepel DSE 24-24 (16-12)

Csepel DSE – KSA Budapest 21-27 (10-14)

Matuz István: “Kettő mérkőzést játszottunk a hétvégén. Látható volt a játékosokon, hogy több, mint 1 hónapja nem játszottak együtt. Az első mérkőzésen két játékosunk is sérülést szenvedett, ami rányomta ebben a fordulóban az eredményességünkre a bélyeget. Így is sikerült az első mérkőzésen 1 pontot „menteni” a végén. A második mérkőzésen az ellenfél nagyon jól használta ki a gyengeségeinket védekezésben és támadásban egyaránt, aminek vereség lett a vége.”

 

Lány U13 területi bajnokság – 3. forduló

Helyszín: Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok

Időpont: 2022.11.20., vasárnap

Csepel DSE – Szigetszentmiklósi NKSE 13-15 (8-6)

Csepel DSE – Inárcs-Örkény KC 10-0 ( A mérkőzés a 8.percben félbeszakadt)

Kéri Mózes: “Az egyéni villanások és a beállósok rendszeres megjátszása miatt tudtunk 35 percig vezetni. Lassan, körülményesen és türelmetlenül támadtunk. A védekezésünk 30 percig egységes volt, ez volt a másik ok, hogy a meccs nagy részében elöl voltunk. Az utolsó 10 percben egyénileg nem tudtuk megállítani a lendületbe jövő miklósi támadókat. Fontos lecke a lányoknak ez a mérkőzés szerintem, hogy fegyelmezettebb és odaadóbb munkát végezzenek. Ezt egy ponton minden sportolónak meg kell tanulni, nekünk most ez következik. A második mérkőzés az egyik ellenfél ijesztő rosszulléte miatt megállt, majd pedig jelezték a teljesen érthető és támogatható döntésüket, hogy nem kívánják lejátszani a mérkőzést. Jobbulást és egészséget kívánunk az inárcsi játékosnak!”

Fotó: Szigetszentmiklósi NKSE, Veresbegy photography

Fiú U13 területi bajnokság – 3. forduló

Helyszín: Budapest, Elek Gyula Aréna

Időpont: 2022.11.19., szombat

Csepel DSE – FTC 16-32 (7-18)

Csepel DSE – PLER Budapest 9-34 (6-16)

Koncsár Gergely: “Mindkét mérkőzésen egy nálunk erősebb ellenféllel játszottunk. Bár a küzdéssel nem volt gond, nagy arányú vereségeket szenvedtünk. Abból a szempontból kiváló hétvége volt, hogy világosan kijöttek a hiányosságok, és látjuk, hogy hova kell felzárkózni.”

Lány U11 területi bajnokság – 2. forduló

Helyszín: Dömsöd, Városi Sportcsarnok

Időpont: 2022.11.19., szombat

Moyra-Budaörs Handball – Csepel DSE

Csepel DSE – Százhalombattai VUK SE

Ebben a korosztályban nem számolnak eredményt!

Csányi László: “A mérkőzéseken nagy lelkesedéssel játszottak a lányok, több szép megoldást láthattunk. A kapuban is jó teljesítmény volt. A fordulóban újabb két játékos volt először első mérkőzéses. Gratulálok minden pályára lépőnek, a lányok is láthatták a távolabbi célokat.”

Fiú U11 területi bajnokság – 2. forduló

Helyszín: Budapest, Semmelweis Egyetem Sportcsarnok

Időpont: 2022.11.19., szombat

Moyra-BH Budaörs KSE- Csepel DSE

Csepel DSE– Diósdi DSE

Ebben a korosztályban nem számolnak eredményt!

Forgács Klaudia: “Az első mérkőzést a Budaörs csapata ellen játszottuk. Kicsit bátortalanul kezdtük a mérkőzést támadásban, és védekezésben se találtuk a helyünket. Második félidőben valamennyire javult a helyzet védekezésben. A Diósd elleni mérkőzésen már a csapat sokkal bátrabb és gyorsabb volt. Összességében úgy gondolom a védekezésben helytálltunk a mérkőzéseken, azonban a támadójátékban van még hova fejlődnünk.”

Gratulálunk a csapatoknak! Hajrá Csepel!