48. HETI UTÁNTPÓTLÁS EREDMÉNYEK: Dupla győzelem Lány U15-ben és értékes győzelem serdülőben!

Fiú U18 II. osztály – 11.forduló

Helyszín: Csepel, ÁMK Sportcsarnok

Időpont: 2022.12.03., szombat 11:00

Csepel DSE – Tempo KSE 32-27 (17-15)

Lány U15 II. osztály – 4. forduló

Helyszín: Inárcs, Inárcsi Kézilabdacsarnok

Időpont: 2022.12.04., vasárnap

Csepel DSE – Malév SC 24-18 (13-10)

Csepel DSE – Érd 27-22 (11-10)

Kéri Mózes: “Nagyon vártuk ezt a fordulót! Nem csalódtam, sok örömöt okoztak a játékosaim. Bátor átlövések, 1-1 elleni helyzetek kihasználása, húzásból a szélsők megjátszása jellemezte a támadójátékunkat. Az első mérkőzésen még sokat hibáztunk a befejezéseknél, a másodikon ezt is kijavítottuk. A védekezésünk, a kapusteljesítményünk, és a fizikai állapotunk pedig lehetőséget adott a rendezetlen védelem elleni támadásokra. Igazi csapatmunka volt, és bátran állíthatom, hogy a szeptember-októberi mérkőzésekhez képest szintet lépett a játékunk. Ez pedig a lányok odaadó és elkötelezett munkája miatt van. Megteremtettük a lehetőséget, hogy februárban lépéselőnyből küzdjünk a felsőházért. Gratulálok!”

Fiú U15 II. osztály – 4. forduló

Helyszín: Kistarcsa, Városi Sportcsarnok

Időpont: 2022.12.03., szombat

Csepel DSE – Rákosmenti KSK 22-32

Csepel DSE – XVI.ker KMSE 23-33

Matuz István: “A fiú U15-ös csapattal voltam a hétvégén Kistarcsán, (Matuz István kollégámat helyettesítve). A csapatban sok volt a beteg, de sikerült kiállnunk és 8 fővel részt vennünk a fordulóban. A fiúk nagyon szépen küzdöttek, de a létszám és a betegségek sem segítették a csapatot. Bátran támadtunk, a második mérkőzésre nagyobb önbizalommal mentek neki a srácok. Mindenki lőtt gólt és az utasításaimat is végre tudták hajtani a gyerekek. Magyar Máté és Jahoda Tamás nagyon szép gólokat lőttek, és mindenki más is magához mérten nagyot küzdött. Sajnos az ellenfeleink ügyesebbek voltak most, de folytatjuk a munkát!”

Lány U13 területi bajnokság – 3. forduló

Helyszín: Rácalmás, Városi Sportcsarnok

Időpont: 2022.12.03., szombat

Csepel DSE – Rácalmás 9-16 (5-9)

Csepel DSE – Dunaújvárosi AC 12-11 (5-8)

Kéri Mózes: “A fiatalabbak és a kevesebb tapasztalattal rendelkezők játszottak ezúttal. Nagyon hasznos nap volt, a védekezésünk és a kapusaink jól teljesítettek. Az első meccsen nem bírtuk el a gyenge helyzetkihasználást, a másodikon azonban a lendületünknek köszönhetően sikerült megfordítani a meccset. Öröm volt látni a lányokat, ahogy odateszik magukat, és tudom, hogy néhány játékosomnak egyénileg sokat jelentett ez a forduló. Tavasszal a nagy létszám miatt két csapatban folytatjuk a versenyzést, ami mindenkinek több lehetőséget, felelősséget ad majd. Várom!”

Fiú U13 területi bajnokság – 3. forduló

Helyszín: Gyömrő, Ignácz Ilona Sportcsarnok

Időpont: 2022.12.03., szombat

Csepel DSE – Bp. Honvéd SE 27-6

Csepel DSE – Tempo KSE 16-19

 

Lány U11 területi bajnokság – 3. forduló

Helyszín: Százhalombatta, Városi Sportcsarnok

Időpont: 2022.12.04., vasárnap

Csepel DSE – Szigetszentmiklós II.

Gárdony-Pázmány – Csepel DSE

Ebben a korosztályban nem számolnak eredményt!

Csányi László: “Jól küzdöttünk, nagy lelkesedéssel játszottak a lányok, amíg el nem fáradtak. Láttam olyan megoldásokat, ami teljesen hasonlított a gyakorlottakra. Ebből kéne még több. A védekezés és a kapus teljesítmény is sokat javult. Az átadások minőségén viszont szükséges javítanunk. Gratulálok mindenkinek aki a fordulókban pályára lépett. ”

 

Fiú U11 területi bajnokság – 2. forduló

Helyszín: Budaörs, Városi Sportcsarnok

Időpont: 2022.12.03., szombat

Csepel DSE – Budai Farkasok

PLER Budapest – Csepel DSE

Ebben a korosztályban nem számolnak eredményt!

Gratulálunk a csapatoknak! Hajrá Csepel!