7.heti eredmények

Igazi meccsdömping jellemezte egyesületünk nyolcadik hetét. Női ifjúsági és serdülő a hét közepén csapatunk Győrbe utazott, ahonnan sajnos nem sikerült elhozni a pontokat. A Laurencz László sportcsarnokban sem unatkoztunk szerdán,  férfi U20 és U18-as gárdánk az Eger együtteseit látták vendégül.

LU17 I.osztály Nyugati csoport
2024.02.14. 14:00
Győri Audi-ETO KC – Csepel DSE 35:21 (15:10)

Bátran kezdtük a mérkőzést mind támadásban és védekezésben. Nem találta ellenfelünk a megoldást, aztán védekezést váltottak, amivel mi nem tudtunk megbirkózni. Így utolért ellenfelünk és 5 góllal vezetett is a félidőben. A második félidőben sem találtuk meg a játékunkat, majd elkezdtem cserélgetni, hogy mindenki gyakorolhasson.

Keret: Szabó, Hajdu; Csillag, Hagara 3, Krisztián, Lukács, Nikodém 3, Simon, Szőts, Mészáros 8, Tisóczki 4, Kovács 3

Meggyes Rita: Minden mérkőzésen csak bátor, pontos támadójátékkal és határozott védekezéssel van esélyünk győzni. Nem lehetnek lyukas pontjaink. Próbáljuk javítani a hibákat. Hajrá Csepel!

 

LU19 I.osztály Nyugati csoport
2024.02.14. 16:00
Győri Audi-ETO KC – Csepel DSE 56:27 (27:13)

Az első félidő 20. Percéig egészen jól játszottunk, tudtuk tartani a lépést az NB1 felnőttben is megforduló játékosokkal kiálló Győrrel szemben, viszont utána sajnos kijött a különbség a két csapat között.

Keret: Szabó, Oszoli, Antonya; Szentkirályi 4, Cseh 2, Geiger 1, Szücs 1, Mészáros Alexandra 8, Mészáros Anna 1, Szőts 1, Lakics 2, Nagy, Papp, Tisóczki 4, Görge, Hemző 3

Tóth Máté: Nem vagyok elégedetlen, a lányok megpróbáltak mindent végrehajtani abból, amit kértem, sajnos ez erre volt elég. Egy elég komoly játékerőt képviselő csapattal szemben maradtunk alul. Megyünk tovább, próbálunk fejlődni, jövő héten jön a Siófok, készülünk rájuk.

 

FU18 I.osztály Keleti csoport
2024.02.14. 16:00
Csepel DSE – Eger SZSE 28:40 (17:22)

Az első félidőben nagyon szépen teljesítették a srácok a megbeszélteket. Támadásban előjöttek az edzésen felállt fal elleni gyakorolt elemek és lerohanás-labdafelhozatalban is tudtunk előre lépni az eddigiekhez képest. Második félidő közepére sajnos elfáradtunk és kezdtünk visszanyúlni a régi rossz beidegződésekhez.

Keret: Csillag, Paraliticci-Harsányi; Kiss B. 2, Borszuk 3, Papacsek 3, Antal 3, Babócsi, Czine, Benedek 1, Magyar 7, Gréczi 5, Kiss G., Schneider 4, Lábodi, Hilbert

Szekeres Ádám: Összességében elégedett vagyok a srácok teljesítményével. Külön öröm, hogy az edzéseken gyakoroltakat visszaláttam, remélem ez a tendencia fog tovább folytatódni. Aminek nem örülök, hogy a végére megint sok labdaeladásunk lett ezen még javítanunk kell.

 

FU20 I.osztály Keleti csoport
2024.02.14. 18:00
Csepel DSE – Eger SZSE 21:26 (10:12)

Keret: Fehérvári, Alexa; Szijártó 4, Nagy-Pápay 1, Márkus B. 5, Gréczi, Kiss G., Schmidka, Márkus G. 4, Kosztoványi, Szabó Márk 2, Szabó Máté 5, Antal

Matuz István: Nagyon készültünk a mérkőzésre, de sajnos a betegségek, sérülések meghatározták azt. Nagyon tartalékosan tudunk kiállni, így is mérkőzésben tudtunk maradni a végjátékig. A 25 percben két hiba egy kimaradt tiszta helyzet, és egy rossz döntés sajnos megpecsételte a mérkőzés végkimenetelét. Hosszú még a bajnokság, bizakodóak vagyunk a továbbiakban.

 

A hétvégén számos utánpótlás csapatunk és két felnőtt együttesünk is pályára lépett.

OGYB LU14 VIII.csoport
2024.02.17. 9:00 és 14:30
Csepel DSE 1 – Szigetszentmiklós NKSE-Fehér 21:26 (10:12)
Rácalmás SE – Csepel DSE 1 12:18 (6:11)

Erdős Éva: 1-es csapatunk az első mérkőzésen a Szigetszentmiklós (fehér) csapata ellen derekasan küzdött, de sajnos a védekezésbe nem fektetettünk elég energiát, és néhány húzó emberünk jobb teljesítménye is feltétlenül kellett volna ahhoz, hogy szorosabb meccset tudjunk játszani. A Rácalmás csapata ellen egy zártabb védekezéssel végig domináltuk a mérkőzést, és bár a 2. félidő elején volt egy kis megtorpanásunk, de rendeztük a sorainkat és végül 6 gólos különbséggel nyerni tudtunk. Gratulálok a lányoknak!

2024.02.17. 9:55 és 11:45
Csepel DSE 2 – Szigetszentmiklós NKSE-Kék 18:11 (8:7)
HORT S.E. – Csepel DSE 2 23:14 (12:6)

Erdős Éva: 2-es csapatunk első mérkőzésén egy rendkívül agresszív és hatékony védekezéssel és igazi csapatmunkával, 11 kapott és 18 lőtt góllal öröm kézilabdát produkálva múlta felül a Szigetszentmiklós (kék) csapatát. A Hort SE ellen komoly fizikai hátrányban voltunk, de ennek ellenére a lányok ezen a mérkőzésen is emberfelettit küzdöttek. A sok ütközés rengeteget kivett a lányokból, így a vége sajnos egy sima vereség lett. Maximális dicséret illeti a lányokat, mert mindkét mérkőzésen nagyot harcoltak, és főleg védekezésben nyújtottak kiemelkedő teljesítményt.

 

OGYB LU12 IX.csoport
2024.02.17. 11:45 és 13:35
Emericus SE – Csepel DSE 24:15 (11:8)
Csepel DSE – Ferencvárosi TC 16:29 (6:13)

Gálhidiné Nagy Zsuzsanna: Mind a két mérkőzés hasonlóan zajlott. Támadásban szép dolgokat csináltunk, de rengeteg technikai hibával játszottunk, főleg mikor elfáradtunk. A védekezésünk gyenge volt, nem ütköztünk keményen, keveset segítettünk egymásnak. Neveket nem említek, ki hogy játszott, mert az út elején vagyunk, nem akarom, hogy valaki is rosszul érezze magát. Személyesen majd megbeszélem velük. Fradi sokkal erősebb csapat, mint az Emericus és mégis jobban játszottunk. Itt is ugyanazok a hibák jöttek elő, mint az első meccsen.

 

NBII Férfi felnőtt F csoport
2024.02.17. 11:00
MAFC – Csepel DSE 22:34 (10:13)

Az első félidőt álmosan kezdtük, ez meg is látszott a mutatott játékunkon. Főleg a befejezésekben. Aztán szépen lassan felvettük a ritmust, gyorsítottunk a játékunkon és könnyedebbé vált a mérkőzés.

Keret: Pápay, Simon; Berzéky 6, Elek 6, Emberovics 6, Glózik 8, Kalmár 1, Kosztoványi, Márkus G. 1, Nagy, Sánta 2, Schmidka 3, Szijártó 1, Tóth

Csepregi Tamás: Szünet utáni első mérkőzésnek betudjuk a mostanit, de gyorsan fel kell pörögnünk, mivel a héten egy fontos mérkőzés vár ránk. Gratulálok a csapatnak, hogy átléptük az árnyékunkat és túllendültünk magabiztosan ezen a fordulón. Folyamatosan készülünk a következő meccsre és csiszoljuk a tudásunkat. Már nagyon várom, hogy egy tüzes és jó mérkőzést játszunk.

 

NBII Női felnőtt F csoport
2024.02.17. 16:00
Csepel DSE – VSK Tököl 36:19 (18:9)

Az első félidő elejét kicsit álmosan kezdtük, felvettük az ellenfél ritmusát. 16. percig 7-7 volt az eredmény, utána elkezdtük a saját játékunkat játszani és az első félidő végére sikerült 9 gólt közétenni. A második félidőben is volt egy pici megingás, de szerencsére nem befolyásolta a végeredményt.

Keret: Binó, Vukmann, Balázs; Kanyik 5, Szijártó 7, Tímár 1, Klacsák 4, Pindák 7, Balla, Mészáros 1, Vad 3, Zimek 1, Pethő 4, Csiki  3, Szentkirályi, Pallagi

Tóth Máté: Az első félidő elejétől eltekintve szinte tökéletesen játszottunk. Picit a befejezésekre kell sokkal jobban odafigyelnünk. Megvoltak az elején is a helyzeteink, de kihagyogattuk őket. Viszont sikerült ütemet váltani, pontosabbak voltunk a befejezéseknél, a védekezésünk is keményebb lett, így sikerült ellépnünk az ellenféltől. Örülök, hogy egy könnyebb mérkőzést tudtunk játszani, a következők nem ilyenek lesznek.

 

OGYB FU14 – VIII. csoport
2024.02.18. 9:00 és 14:30
Csepel DSE – Tempo KSE 22:25 (10:12)
PLER-Budapest – Csepel DSE 31:16 (18:7)

Szijártó Máté: Hazai pályán kezdtük meg a szezon második felét, ez azt vonta maga után, hogy a reggeli első meccset mi játszottunk, a kissé foghíjas és fiatal csapatunkkal. Azonban a srácok az első meccsen nagyot küzdöttek, rendben volt a védekezés, jó pozíciót foglaltak el, kommunikáltak egymással, erőszakosak voltak. A támadásban voltak pontatlanságok, de ott is szépen folyt a játék, ment a labda, láttam vissza apró dolgokat, amiket gyakorlunk edzésen és ez a fontos. Sok idő telt el a két meccs közt, éreztem a srácokon, hogy mindenki fáradt, nem csoda hiszen az első meccsen nagyon tisztesen helyt álltunk. A Pler már az elejétől ránk tudta erőltetni a játékát, kihasználták, hogy le tudnak minket rohanni. Az utolsó 10 percből kell erőt meríteni, mert amikor megindultunk labda nélkül, tettük fault előtt a labdát mindig helyzeteink voltak és védekezésben amikor segítettünk egymásnak, beszéltünk nem tudtak helyzetet kialakítani az ellenfél játékosai. Összességében egy hasznos forduló volt, a hibákat kijavítjuk, ami jó volt azt pedig gyakoroljuk tovább.

 

OGYB FU12 VIII.csoport
2024.02.18. 9:00 és 10:50
Gyáli BKSE I – Csepel DSE 26:30 (14:14)
Csepel DSE – Gyömrői KA 22:17 (10:6)

Földi Gábor: A téli felkészülésünk nem zajlott könnyen, sajnos sok betegség és sérülés ért minket, de ettől függetlenül töretlenül dolgoztunk tovább a hadra fogható fiúkkal. Igyekeztünk tovább építkezni az előző félév alapján fizikálisan és játékelemek szempontjából is. A hétvégére kiszabott céljaink a védekezés rendszerének tudatossága, esetleges váltása, és támadásban a tanult új elemek bátor alkalmazása. A csapat megtett mindent, az akarattal és küzdéssel most sem volt gond, egyre jobb a kohézió a közös célokért való küzdésben. Mindkét mérkőzést nehezen kezdtük, viszont támadásban és védekezésben is tudtunk reagálni az ellenfélre és magunk javára fordítani a mérkőzést. Mindenki megérdemli a dicséretet, hiszen nem volt olyan játékos a pályán, aki ne tett volna hozzá az eredményhez. A nagyon jó egyéni megoldások mellett most már egyre több és jobb csapatrész megoldásokat alkalmazunk, ami mindkét mérkőzésen győzelemre vezetett minket. Gratulálok a csapatnak!

 

Hajrá Csepel! #csakaXXI