A tervezett új létesítmény neve: Laurencz László Sportcsarnok

2017. július 28-án egyesületi programot tartottunk a Csepeli Sport-és Szabadidő Központban. Számunkra nagyon kedves történések adták az esemény apropóját, hiszen 2017. július 29-én ünnepelte Laurencz Laci bácsi 83. születésnapját, ill. az egyesületünk közreműködésével tervezett új sportcsarnok a közbeszerzés kiírás szakaszába érkezett. Edzőink, sportolóink mellett, legnagyobb örömünkre Borbély Lénárd polgármester úr is elfogadta meghívásunkat. A rendezvény fénypontjaként Polgármester Úr köszöntötte Laci bácsit születésnapja alkalmából és átadott egy szándéknyilatkozatot, melyben, mint XXI. Kerület Csepel Önkormányzata polgármestere kijelenti, támogatja, hogy a tervezett új sportcsarnokot Laurencz Lászlóról nevezzék el.

Egyesületünk ajándéka egy Laurencz László felirattal ellátott olyan nézőtéri szék volt, amelyből háromszáz darab lesz beépítve az új sportcsarnokban.

A jó hangulatú esemény zárásaként azzal búcsúztunk Polgármester Úrtól, hogy a Laurencz László Sportcsarnok avatásán újra találkozunk.

Az eseményről a csepel.hu oldalon (https://www.csepel.hu/hireink/sport/item/10379-lenduletben-a-csepeli-sportelet-laurencz-laszlorol-nevezik-el-az-uj-kezilabda-csarnokot) is olvashatnak, ill. a fényképeket és a Laurencz László Sportcsarnok terveit honlapunkon (https://csepeldse.hu/kepgaleria/2017-07-28-laci-bacsi-szuletesnapi-koszontese/), (https://csepeldse.hu/kepgaleria/2017-07-28-laurencz-laszlo-sportcsarnok/) megtekinthetik.

 

Budapest, 2017. július 30.

Csepel DSE