Csepel DSE Kézisuli Kupa tavaszi forduló

2013. május 10-én, az ÁMK Csarnokban került megrendezésre a Csepel DSE Kézisuli Kupa tavaszi fordulója. A torna életre hívásának köszönhetően, az eltelt két esztendő alatt sok csepeli gyermek kezdett megismerkedni a kézilabdázás alapjaival sportköri és a Csepel DSE egyesületi foglakozásainak keretében egyaránt. A kupában résztvevő gyermekek számának növekedésén túl, a csapatok teljesítménye is látványosan fejlődött, köszönhetően az elhivatott testnevelőknek és edzőknek, akik áldozatos munkával oktatják a kézilabdázás iránt érdeklődőket. A Csepel DSE Kézisuli Kupa tavaszi fordulójában közel 150 leány és fiú nagyszerű hangulatban mérte össze tudását a zsámolylabda és szivacskézilabda mérkőzések során. A zsámolylabda vegyes csapatainak versenyét a Kölcsey Ferenc Iskola nyerte a Széchenyi és az Eötvös iskola csapatai előtt. Szivacskézilabdában a leányok versenyében az Eötvös Iskola végzett az első helyen megelőzve a Kazinczy és a Széchenyi Iskolákat. A fiúk versenyében a Kazinczy Iskola szivacskézilabda csapata bizonyult a legjobbnak maguk mögé utasítva az Eötvös és a Széchenyi iskolák csapatait. Az iskolák közötti összetett versenyben a Széchenyi Iskola végzett az első helyen és hódította el egy évre a Csepel DSE Kézisuli Kupa vándorserleget.

Reméljük sokan vannak, akik most kaptak kedvet a rendszeres sportoláshoz és még többen, akik megerősítést szereztek a tekintetben, hogy tovább kell folytatni az aktív testmozgást!

Köszönettel tartozunk a programot támogató testnevelőknek, a helyszínt biztosító intézmény vezetésének, a szurkolóknak és a nagyon lelkes résztvevőknek!

Találkozzunk újra a Csepel DSE Kézisuli Kupa 2013-2014. évi versenyein!

Az eseményen készült képeket honlapunk „https://csepeldse.hu/kep-galeria/2013-05-10-csepel-dse-kezisuli-kupa.php” oldalán tekinthetik meg.

Budapest, 2013. május 13.

Csepel DSE