Csepel DSE Kézisuli Kupa

Csepel DSE Kézisuli Kupa

Egyesületünk fontosnak tartja, hogy már az általános iskola alsó osztályaiban rendszeresen sportoljanak a gyermekek és lehetőség szerint megismerkedjenek a kézilabdázás alapjaival is. Az előző gondolattal sok kerületi testnevelő azonosul, ezért segítségükkel már az iskolai sportköri foglakozások keretében megkezdődik a sportág megszerettetése. A Csepel DSE vállalta, hogy igény esetén szakmai segítséget nyújt az iskoláknak és létrehoz egy verseny sorozatot, melynek keretében az iskolák csapatai mérhetik össze tudásukat, ill. nyomon követhető a gyermekek fejlődése is. Ennek a sorozatnak volt az első állomása 2011. december 13-án a Kazinczy Ferenc Általános Iskolában, ahol közel 80 leány és fiú nagyszerű hangulatban versengett egymással.

Mindenki győztesen hagyta el a helyszínt, hiszen közösen tettek meg egy lépést a sportolás népszerűsítése és egészségük megóvása érdekében.

Köszönettel tartozunk a programot támogató testnevelőknek, a helyszínt biztosító intézmény vezetésének és a nagyon lelkes résztvevőknek, akik az eredményhirdetést követően még egy Csepel DSE logóval ellátott pólóval is gazdagodtak!

 

Találkozzunk 2012-ben a Csepel DSE Kézisuli Kupa tavaszi versenyén!

 

A versenyen készült képeket a „Galéria” oldalunkon megtekinthetik.

 

Budapest, 2011. december 14.