Csepel DSE mérkőzés protokoll a koronavírus ideje alatt

Ahogy azt már előzetesen is kommunikáltuk, 2020. szeptember 14-től az edzések kizárólag az ÁMK Csarnokban és a Laurencz László Sportcsarnokban lesznek megtartva. A foglalkozások továbbra is zárkörűek, tehát a játékosokon, a szakmai stábon és az egyesület képviselőin kívül mások nem tartózkodhatnak az épületekben.

A mérkőzések rendezésével kapcsolatban az egyesület vezetése úgy döntött, hogy a serdülő, ifjúsági és felnőtt NBII-es mérkőzéseket a továbbiakban nézők előtt játsszuk, a Budapest II. osztályú felnőtt férfi, ill. a gyermekbajnokság küzdelmei azonban továbbra is zárt kapusak maradnak.

Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni a vírus terjedésének megakadályozása érdekében, ezért a nézők által látogatható mérkőzésekre csak előzetes lázmérést és kézfertőtlenítést követően, maszkban léphetnek be a szurkolók. Akinek 37,5 C fok, vagy magasabb a testhőmérséklete, nem vehet részt az eseményen. A csarnok egész területén a sportolókon, edzőkön, játékvezetőkön és a hivatalos személyeken kívül, mindenki másnak maszk viselése kötelező.

A fenti tájékoztató határozatlan ideig, visszavonásig érvényes.

Budapest, 2020. szeptember 15.

Hajrá Csepel!

Üdvözlettel:

Kalmár Zsolt