Csepel DSE siker a XIII. Üstökös Kupán!

2017. november 2-3. között 2 csapattal (U13 leány (2004-2005) és U13 fiú (2004-2005)) vettünk részt a XIII. Üstökös Kupán. Sportolóink komoly ellenfelek ellen, remek mérkőzéseket vívtak a két nap alatt. Ismét szép számban kísérték el a szülők gyermekeiket, akiknek fáradhatatlan és sportszerű szurkolásukat ezúton is nagyon szépen köszönjük! A tornán U13 leány csapatunk végig nagyszerű játékkal 5 mérkőzéséből 4 győzelemmel és 1 vereséggel, 12 csapat közül a második helyen végzett. Ugyan a döntőben a dunaújvárosi leányok egy picit jobbnak bizonyultak, azonban a két nap alatt látottak alapján kijelenthetjük, hogy jó úton haladunk. U12 fiú csapatunk 4 mérkőzéséből 3 győzelemmel és 1 vereséggel zárta a tornát. Mivel fiaink a csoportmérkőzések során kikaptak a Debrecen csapatától, a kiírásból adódóan, a 12 résztvevő csapat közül maximum a negyedik helyen végezhettek, amit magabiztos játékkal meg is szereztek.

Gratulálunk mindkét csapatunknak és felkészítőiknek egyaránt, hiszen minden mérkőzésen jól játszottak és derekasan küzdöttek sportolóink! Reméljük ez a két nap is nagyban hozzájárul fejlődésükhöz és ahhoz, hogy a későbbiekben minél több csepeli kézilabdázóból nagyon jó játékos váljék!

A kupán készült fényképeket honlapunkon (https://csepeldse.hu/kepgaleria/2017-11-02-03-xiii-ustokos-kupa/) megtekinthetik.

Hajrá Csepel!

Budapest, 2017. november 5.

Üdvözlettel:

                Csepel DSE