Egyeztetések folynak egy ideálisabb edzésbeosztás kialakításának lehetőségéről.

 Az edzések szülők által nem látogathatók, azonban havi rendszerességgel, előre meghatározott időpontban biztosítjuk a foglalkozások megtekintését.

 

    • Az edzések az első héten kötelezettség nélkül látogathatók, aki viszont úgy dönt, hogy szeretne csatlakozni hozzánk, annak az edzéseken való részvételért minden hónap 15-ig (kivétel ez alól 2011. januári díj, melynek befizetési ideje 2011. január 20.) 6000 Ft-ot kell fizetnie. A fizetés történhet az edzések helyszínén készpénzben, vagy az egyesület bankszámlájára átutalással. Készpénzes fizetés esetén mindenki átvételi elismervényt kap.

 

    • Kérjük, hogy a szakmai kérdések kivételével, az egyesület működésével kapcsolatos észrevételüket írásban tegyék meg a zsolt.kalmar@t-online.hu email címen, vagy névvel ellátva jutassák el az edzőknek. Hamarosan elkészül az egyesület honlapja, ahol külön felületet fogunk biztosítani a kérdéseknek, ill. észrevételeknek.

 

  • Félévente tervezzük szülői értekezlet összehívását, ahol az edzők és az egyesület vezetői beszámolnak az elmúlt időszakban elvégzett munkáról és ismertetik a jövőbeni terveket. Termeszétesen rendkívüli esetben a fél éves időponttól el lehet térni.

 

 

 

Szeretnénk, ha egyesületünk az Önök támogatásával, mindenki számára átláthatóan, az igények lehető legszélesebb spektrumát lefedve, a többség megelégedését kiérdemelve, hosszú távon, sikeresen működne!