Életműdíjat kapott Laurencz László

2015. április 17-én tartotta a Magyar Kézilabda Szövetség tisztújító küldöttgyűlését, melyen négyévi időtartamra Kocsis Mátét választották meg elnöknek.
Előre is elnézést kérve az új elnök úrtól, de számunkra, a Csepel DSE család számára egy sokkal felemelőbb pillanata is volt a tegnapi eseményeknek, ugyanis az idén alapított Török Bódog Életműdíjat első alkalommal egyesületünk ikonja, Laurencz László, mindannyiunk Laci bácsija kapta! Úgy gondoljuk tökéletes döntést hoztak a szövetség részéről, amikor Laci bácsira esett a választásuk! Igaz, hogy személyesen csak négy és fél éve ismertük meg, de ez az idő teljes mértékben elég volt ahhoz, hogy biztonsággal ki merjük jelenteni, az életműdíjjal egy olyan személyt jutalmaztak, akinek mindene a kézilabda és mindenek felett a MAGYAR kézilabda. Ő ezért dolgozott a válogatott és klubcsapatai élén és most is ezért tevékenykedik nem kevesebb szorgalommal, messze a rivalda fénytől, az utánpótlás területén. Mindenki számára példaértékű lehet a munkához való hozzáállása, a szakma iránti alázata és szeretete. Reméljük, hogy sportolóink és edzőink, akik napi szinten kapcsolatban lehetnek vele, minél több Laci bácsi által közvetített értéket örökítenek át maguknak!
Gratulálunk Laci bácsi, de nem igazán az Életműdíjhoz, hanem inkább ahhoz, hogy egy nagyszerű embert ismerhettünk meg személyedben!
Köszönjük eddigi munkádat, kívánunk jó egészséget és még sok közös Csepel DSE sikert!

Budapest, 2015. április 18.

Csepel DSE