FELNŐTT: A nők itthon, a férfiak Abonyban lépnek pályára!

2020.11.21., Szombat 16:00 / Csepel DSE – Érdi Sport kft. U22/ Női NBII – déli csoport 9. forduló/ Laurencz László Sportcsarnok – Zárt kapus

A felnőtt nők szombaton az érdi fiatalokat fogadják a női NBII-es bajnokság 9. fordulójában. Az Érd nem ismeretlen ellenfél a mieink számára. Legutóbb a saját rendezésű felnőtt tornánkon találkoztak velük, ahol a mieink hat góllal legyőzték a fiatal érdi csapatot. Reméljük most szombaton is hasonló eredmény fog születni, és a lányok megszerzik zsinórban a 8. győzelmüket.

Varga Márta:“Ismét egy utánpótlás csapattal játszunk szombaton. Lendületes, sok támadásra számítok. A dabasi első félidei nehézségekből tanulva készülünk a találkozóra. Folytatni szeretnénk a jó sorozatunkat, mindent meg is teszünk a győzelemért.”

2020.11.21., Szombat 18:00/ Abonyi KC – Csepel DSE/ Férfi NBII – déli csoport 8. forduló/ Varga István Városi Sportcsarnok – Abony – Zárt kapus

A férfiak az egyenlőre pont nélkül álló Abonyi KC otthonába látogatnak szombaton a két pontért. A fiúk eddig várakozáson felül teljesítenek, nagyon jól játszanak, élvezet nézni őket. Ha a csapat nyer vasárnap, akkor zsinórban a 6. győzelmüket arathatják, amivel közelebb kerülhetnek ahhoz a célhoz, hogy a dobogóról várhassák a tavaszi fordulókat!

Bona Gergő:“Egyre több a hiányzónk, de nem lehet kérdéses, hogy a két pontért utazunk Abonyba. Arra kell koncentrálnunk, hogy a saját sebességünkben játszunk és ne hibázzunk többet, mint amennyit szoktunk és akkor nem lehet gond, hiszen ezen a héten is elszántan és keményen dolgozunk az edzéseken!”

Hajrá lányok, fiúk és hajrá Csepel!