FELNŐTT NŐI: Kitűnő védekezéssel és lendületes játékkal lettek őszi bajnokok a lányok!

Szombaton az ősz utolsó mérkőzése várt felnőtt női csapatunkra, amit hazai pályán, a Rákosmente csapata ellen vívtak. A lányok abszolút esélyesei voltak a találkozónak, amit a pályán aztán be is bizonyítottak és sima győzelmet arattak a fiatal csapattal felálló ellenféllel szemben. Ezzel bebiztosították helyüket a tabella élén, ráadásul a lányok szerencsére minden kiírt mérkőzést le tudtak játszani, így nagy előnnyel indulhatnak neki majd a tavaszi fordulóknak!

CSDSE – Rákosmenti KSK 35-16 (21-9)

Kezdő: Kaffka Eszter (kapus), Bálint Renáta 7, Forgács Klaudia 1, Pártos Orsolya 2, Kalmár Dóra 5 (3), Kerner Tünde 3, Molnár-Gábor Dalma.

Csere: Lipovics Gabriella (kapus) 1, Kanyik Boróka 5, Markos Réka 3, Friedman Luca 1, Csiki Janka 1, Kajdácsi Kata 4, Kajdácsi Kinga 2, Sebők Barbara, Szabó Réka.

Kiállítás: 6 perc ill. 4 perc

Büntető: 4/4 ill. 3/3

Varga Márta:A tabella utolsó helyén álló Rákosmenti KSK ellen nagy lendülettel és pontos befejezésekkel kezdtük meg a találkozót. Támadásban Kalmár Dóra és Kanyik Boróka volt igencsak elemében, rendezetlen védelem ellen pedig Kajdácsi Kata és Kerner Tünde volt megállíthatatlan. A második félidőben pályára lépő játékosaim kissé visszavettek az iramból, de védekezésben jól oldották meg a 7-6 elleni játékot. Stabilan és sok munkával védekeztünk, Lipovics Gabriella egy védését követően feliratkozhatott a góllövők közé, majd Bálint Renáta góljaival újra tempót fogott a csapat. Védelmünkről igazán sokat elmond, hogy az utolsó 12 percben nem kaptunk gólt. Nagyon tetszett a lányok hozzáállása és lendületes játéka. Gratulálok a mérkőzéshez és az egész őszi teljesítményükhöz! Szurkolónk kedves meglepetése igazán megható volt, köszönjük, hogy a zártkapus mérkőzések ellenére mellettünk vannak.”

A mérkőzést az érdeklődők a hivatalos szurkolói csoportban tudták élőben követni, ami teszt jelleggel indult el. Igyekszünk a tavaszi félévben ebben is előrelépni.

Hajrá Csepel!